Kaartje op een tegeltje

Meegebakken tegeltje | Zelf ontwerpen | Gratis full colour opdruk

Artikelnummer

19092 

Keramiek met luxe afwerking

Binnen één werkdag bezorgd

€ 8,95
Prijs per stuk incl. BTW

 

Aantal: 
Bestellen

Tegeltje met een kaart bedrukken


Maak nu een geboortekaartje, trouwkaartje of een ander kaartje op een tegeltje! Personaliseren is erg eenvoudig. Klik op de knop om aan de slag te gaan!

De productspecificaties:

yes Materiaal: Keramiek
yes Kwaliteit drukwerk: Print in het tegeltje gebrand (beste kwaliteit)
yes Opties: Tijdens het bestellen aan te geven, bijvoorbeeld een hangertje of kadoverpakking.
yes Opdruk: Full color teksten, foto's en logo's (gratis)
yes Afmeting: 15 cm x 15 cm
yes Levering: Binnen 24 uur thuisbezorgd

Dit prachtige tegeltje kan helemaal naar uw eigen wensen gemaakt worden, bijvoorbeeld met een logo, foto, tekst of een combinatie van beiden. Dit prachtige tegeltje is ontzettend leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk, promotioneel artikel of een andere leuke gelegenheid. Persoonlijk en ontzettend leuk is een tegeltje!

Wanneer er bij je vrienden of in de familie een baby geboren is, wil je natuurlijk zo snel mogelijk op bezoek om de nieuwste aanwinst te gaan bewonderen. Vanzelfsprekend wil je dan niet met lege handen aankomen bij de ouders en neem je een mooi cadeautje mee. Zo veel dingen worden al gegeven en het is dan soms ook lastig om een origineel cadeau idee te bedenken. Als wij je een goede tip mogen geven: ga voor een prachtig oer-Hollands tegeltje!


Wanneer je een geboortetegeltje wilt laten maken heb je bij Tegeltjes.com een bijzonder ruime keuze qua ontwerp en uitvoering. Erg leuk is het bijvoorbeeld om het design van het geboortekaartje door te voeren op het tegeltje, zodat er een uniek cadeau ontstaat. Je kunt er hierbij voor kiezen om het volledige kaartje over te nemen, zodat ook de namen, het gewicht, de lengte en de geboortedatum van de baby op het tegeltje worden vermeld. Ook kun je het ontwerp van het tegeltje wat rustiger houden. Kies er dan voor om wel de afbeelding of de foto van het geboortekaartje over te nemen, maar dan zonder alle tekst. Op deze manier straalt het geboortetegeltje meer sereniteit uit.

Het geboortetegeltje is vervolgens een ideaal en uniek item dat de ouders direct op het slaapkamertje van hun pasgeborene kunnen hangen. Uiteraard kun je het geboortetegeltje bij ons bestellen in een prachtige en feestelijke cadeauverpakking. Onze tegeltjes meten 15 cm x 15 cm en zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit keramiek.

Aantal

Prijs per stuk incl. BTW (incl. btw)

1 of meer

€ 8,95

10 of meer

€ 8,45

50 of meer

€ 7,95

100 of meer

€ 6,95