• Tijdelijk gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
  • Voor 17:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden*
  • Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur

Een romantisch cadeau 

Kennen jullie elkaar net, of zijn jullie al heel lang samen? Aan iedere relatie zul je moeten blijven werken. Je moet blijven communiceren, ook op momenten waarop je elkaar even niet zo lief vindt. Juist dan is het tijd voor wat extra romantiek. Vergeef elkaar, iedereen maakt fouten. En verwen elkaar geregeld met een complimentje of een cadeautje. Iedereen heeft graag aandacht en binnen een relatie betekent dit geven en nemen. Bekijk hieronder de leukste tegeltjes die je kunt voorzien van een tekst of foto als romantisch cadeau. 


Bezig met laden...
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

9,95

7,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

9,95

7,95

Huwelijk tegeltje
Huwelijk tegeltje
Huwelijk tegeltje

9,95

7,95

Een persoonlijk tegeltje als romantisch cadeau voor haar

Elke vrouw wil speciaal gevonden worden. Het is aan haar partner, om haar dat goede gevoel te bezorgen. Hiervoor is het nodig om regelmatig aandacht en tijd voor elkaar te maken. Als je al lang in een relatie zit, kan het zijn dat dit moeilijker verloopt. Misschien zijn er kinderen die tijd vragen. Of misschien ben je druk bezig met werk of hobby’s. Probeer toch eens echt een dag of een avond voor jullie tweeën te plannen.  

Een relatie begint meestal met enkele spannende of leuke dates. Je maakte je mooi en zorgde dat je fris gewassen vertrok om elkaar beter te leren kennen. De meeste vrouwen kunnen een netjes verzorgde, heerlijk ruikende partner wel waarderen! Doe eens gek en plan nog eens een spannende date voor haar. 

Verras haar en geef enkel aan, dat ze die dag of die uren, vrij moet houden. Op de dag zelf geef je al vanaf de ochtend spannende hints. Een leuk idee is om dit te doen via een tegeltje. 

Op het tegeltje kun je een eigen laten spreuk zetten, of bijvoorbeeld een foto van jullie samen op dat ene speciale plekje. Er zijn mogelijkheden genoeg, kijk maar eens op Tegeltjes.com. Verpak het tegeltje mooi en doe er een kaartje bij met daarop de tijd en locatie waar je haar verwacht. Misschien past een spannende dresscode of een romantische tip wel in jouw plan. Denk bijvoorbeeld eens aan: ‘Trek je mooiste lingerie aan!’ 
Vervolgens vertrek je op een hopelijk geweldige date. Het tegeltje krijgt natuurlijk een mooi plekje in huis als aandenken aan dit romantische moment. Als je dit regelmatig doet ontstaat er een leuke verzameling met ieder z’n eigen speciale herinnering.
 

Speciaal voor hem

Ook voor een man zijn aandacht en liefde belangrijk. Hij wil gezien worden, gerespecteerd worden en geliefd worden. Een man verdient dus ook op zijn tijd een speciaal cadeautje. Romantische cadeautjes laten de zachte kant van een man soms even opbloeien. 

Het eerder beschreven idee van een romantische date voor de vrouw, kan uiteraard ook voor een man georganiseerd worden. Van een avond of dagje wellness kan een man net zo genieten als een vrouw. Leg voor vertrek een mooi ingepakt tegeltje voor hem klaar, liefst op het kussen van zijn bed. Deze laat je bedrukken met een spannende tekst of spreuk. Denk bijvoorbeeld eens aan: ’It’s been a long day…, I need one of those hugs, that turns into ....’ Er zijn veel leuke spreuken te vinden op het internet. Kies er een die bij jullie past. Zodra jullie samen de slaapkamer betreden zal de date eindigen zoals de meeste mannen dat graag hebben. En jij vast stiekem ook. 

Een man kan een avontuurlijke ervaring ook als romantisch ervaren. Samen op een motor rijden, samen een quad huren of samen kajakken. Zo’n ‘weet je nog?’ moment, moet uiteraard vastgelegd worden op een foto. Maar niks is zo zonde als foto’s die ergens tussen de duizenden andere foto's belanden, ergens op de computer. Laat zo’n foto dus printen op een tegeltje. Zo blijven de herinneringen vers.

 

Een tegeltje voor 2 

Een tegeltje kun je ook laten maken voor jullie samen. Er is altijd wel een gelegenheid te bedenken. Hebben jullie samen iets speciaals meegemaakt? Een romantisch moment beleefd, dat je zeker niet wilt vergeten? Je kunt een spreuk van jullie samen op een tegeltje laten zetten, maar ook een foto of zelfs een collage kan erop. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Er is een standaard te krijgen zodat je je tegeltje neer kan zetten, of je hangt hem aan de muur. Zo kun je je keuken, woonkamer, slaapkamer, hal of wc vol hangen met tegeltjes van speciale momenten van jullie tweeën. Ieder tegeltje heeft zijn eigen herinnering. Iedere keer als je het tegeltje ziet denk je terug aan dat ene speciale moment van jullie tweeën. Mooier kan niet, romantischer ook niet!

Ook als je nog in de fase bent van het versieren van elkaar, is een tegeltje een romantisch cadeautje. Het is specialer dan een eenvoudig kaartje. Je geeft er duidelijk mee aan, dat iemand speciaal is voor jou. Wil je dus echt indruk maken op die ene speciale persoon? Probeer het eens met een tegeltje!