• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING

Spreuk 10 jaar getrouwd


Ken je iemand die weldra reeds 10 jaar getrouwd is met zijn of haar geliefde? Dan is een geschenk altijd fijn als herinnering aan deze heugelijke dag. Herinneringen moeten gekoesterd worden. De tijd vliegt al veel te snel voorbij! Op deze pagina vind je mooie spreuken die gaan over 10 jaar getrouwd / huwelijk en heb je de mogelijkheid om een tegeltje te maken.


Spreuk 10 jaar getrouwd


Een mooie herinnering aan een prachtige dag 
Twee mensen die elkaar dag in dag uit steunen en bijstaan uit liefde voor elkaar. Bestaat er iets mooiers dan dat? Is het niet fantastisch te zien als deze mensen voorgoed voor elkaar kiezen door elkaar volmondig het ja-woord te geven voor de wet en/of de kerk? Ookal is dat moment reeds 10 jaar geleden, het blijft een prachtig moment waaraan je iedere herinnering moet koesteren.

Wanneer je er nu, 10 jaar later, aan terugdenkt is het ideaal om even stil te staan bij dit jubileum en dat kun je doen met een mooi geschenk. Je kunt dit geschenk voorzien van een mooie huwelijkswens over 10 jaar getrouwd zijn.
 

Een mooie spreuk als herinnering 


Wil je iemand verrassen met een persoonlijk cadeau omdat hij/zij ondertussen reeds 10 jaar getrouwd is met de man/vrouw van zijn of haar leven? Maak er dan iets persoonlijks en origineels van met een mooie of grappige spreuk over 10 jaar getrouwd zijn. Zo worden de ontvangers op een unieke manier herinnerd aan een onvergetelijke dag die hun leven voorgoed veranderde.

Je kunt gaan voor een mooie, neutrale spreuk maar grappige spreuken zijn ook altijd leuk.

Voorbeelden spreuk 10 jaar getrouwd:
- Je ziet echt wel dat jullie al 10 jaar stralen met elkaar.
- Een simpele ja veranderde 10 jaar geleden jullie leven.
- Nog altijd tevreden met jullie 'ja, ik wil'?
- 10 jaar en heel wat discussies later...