• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING

Spreuk 12,5 jaar getrouwd


12,5 jaar getrouwd: dit is toch al een hele tijd om samen te zijn. Daarom is een spreuk 12,5 jaar getrouwd wel heel gepast bij dergelijke gelegenheden. Laat je favoriete spreuk op een geschenk drukken en je wenst meteen aan het koppel een heel welgemeende proficiat! Bekijk hieronder de leukste tegeltjes voor een huwelijk. Binnen 24 uur bezorgd met jouw bedrukking.


Spreuk 12,5 jaar getrouwd


Spreuken over 12,5 jaar getrouwd zijn bijzonder. Dit wordt ook wel eens een koperen bruiloft genoemd. Koper heeft een warme kleur en meteen geeft dit ook de warmte in een huwelijk weer. Om je op weg te helpen om een mooie spreuk te vinden, zetten wij er alvast enkele op een rijtje:

12, jaar getrouwd is een koperen huwelijk, koper is een goede elektriciteitsgeleider. Laat de elektriciteit volop in jullie huwelijk stromen!
Eerst koper, dan zilver, dan goud. Samen worden jullie vast en zeker oud!

De liefde wordt vaak bezongen. Zelfs van in de oudheid had je al liefdesliedjes. De troubadours zongen er over en popgroepen maken er mooie songs over. Het is iets aparts tussen twee mensen. Daarom mag het ook vereeuwigd worden in een mooie spreuk.

Geef een koppel dat 12,5 jaar getrouwd is een mooi aandenken. Een cadeau met een spreuk is altijd heel fijn om te krijgen. Je koestert het en je doet het nooit meer weg.

Geef je partner bij dergelijke gelegenheid een geschenk dat hij of zij nooit meer vergeet. Kies iets heel persoonlijks, schrijf over een gebeurtenis in jullie leven en combineer de spreuk met een mooi geschenk. Dit blijft eeuwig een bijzonder geschenk, en dit voor jullie beiden!