• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING

Tegeltje collega | Unieke tegeltjes voor collega's


Maak een fantastische tegel voor je collega (tegeltje collega), bijvoorbeeld als afscheidscadeau, voor je collega die misschien wel met pensioen gaat of voor zijn of haar verjaardag/jubileum. Elk tegeltje is helemaal naar jouw eigen smaak te personaliseren met een unieke tekst of foto. Het tegeltje wordt binnen 24 uur bezorgd, ook grotere aantallen.

Veel plezier met het maken en het geven van een tegeltje voor je collega.
Bezig met laden...

Tegeltje collega


De meeste tijd van de dag zit je op je werk met al die collega's die je dagelijks steeds een beetje beter leert kennen. Je leert wat over hun eigenschappen, je pikt wat mee over hun persoonlijkheden en van hun uiterlijk krijg je natuurlijk ook voldoende mee.
Er valt dus voldoende over je collega's te zeggen en dat kan nu als je een gepersonaliseerde tekst laat vastleggen op een tegeltje. Bij Tegeltjes.com heb je de keuze uit verschillende soorten tegeltjes die je helemaal naar eigen wens kunt indelen.
Zo kan je een leuke tekst bedenken die van toepassing is op je collega. Of misschien kan je wel heel goed tekenen en teken je een portretje van je collega die je vervolgens op het tegeltje laat afdrukken. De mogelijkheden die je hebt zijn eindeloos en de tegeltjes zijn tegen een goedkope prijs aan te schaffen. Kijk dus snel naar de mogelijkheden!
 

Collega tegels.


Een tegeltje kan gemakkelijk worden opgehangen en omdat je daarnaast ook kan rekenen op een uitstekende kwaliteit, gaat het tegeltje ook lang mee zonder dat deze zal slijten. Jouw collega's zullen het je in dank afnemen als je een leuk tegeltje voor ze laat maken.

Ze kunnen deze namelijk mee naar huis nemen zodat ze jou als collega niet meer zo snel zullen vergeten. Daarnaast is het natuurlijk ook een leuk idee als jullie op kantoor een speciale muur inrichten waaraan al jullie tegeltjes komen te hangen. Je zal een echte inspiratiebron zijn voor anderen als je een tegeltje cadeau doet. Dit heeft allemaal te maken met de originaliteit!