• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING

Tegeltje met een eigen ontwerp

Maak nu jouw eigen tegeltje met een jouw unieke opdruk. Bij elk tegeltje is het mogelijk om een tekst, foto, logo of een combinatie te laten bedrukken op een echt keramisch tegeltje. Kies hieronder een tegeltje uit en ga aan de slag. 

Binnen één werkdag verzonden - Premium HD kwaliteit tegelTegeltje met jouw eigen ontwerp maken?


Bij ons is het mogelijk om elk tegeltje helemaal naar jouw eigen wensen te personaliseren. Zo kan je een eigen gemaakte afbeelding volledig laten drukken op een tegeltje maar je kunt ook kiezen uit één van de vele designs wat wij te bieden hebben. Bijvoorbeeld een Delfts Blauw randje of een vrolijke kader. De tegeltjes kunnen voorzien worden van een full colour afbeelding in zijn volledigheid (volledig bedrukken), maar een tekst of logo is ook mogelijk.
 

Het zelf ontwerpen van een tegeltje


Zowel lange als korte teksten kunnen bedrukt worden op tegeltjes maar ook jouw eigen unieke print kan erop gemaakt worden. Hierbij kan je denken aan een mooi plaatje dat je ontworpen hebt voor een bepaalde gelegenheid. Kies hierboven een tegeltje uit en ga aan de slag. Elk tegeltje kan voorzien worden van een eigen bedrukking.