• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING
Van plan om een mooi geboorte tegeltje te maken? Bijvoorbeeld van een geboortekaartje of misschien wel i.p.v. kaartjes leuke bedrukte tegeltjes maken? Dat is namelijk erg origineel! Bekijk hieronder de leuke geboortetegeltjes die je kunt maken, uiteraard kan je ook je eigen ontwerp maken.
Bezig met laden...

Tegeltje geboorte

Maak hier uw eigen geboortetegel. Een geboorte tegeltje kan gemaakt worden met eigen tekst of foto. Ook is het sinds kort mogelijk om van een geboortekaartje een tegeltje te maken met de opdruk van het geboortekaartje. Een tegeltje geboortekaartje kan binnen een dag gemaakt en geleverd worden. Het geboortekaartje kan full color bedrukt worden op een tegeltje. Een tegeltje geboorte is uniek en origineel en heeft de beste kwaliteit. Wij hebben vele soorten tegeltjes voor een geboorte, deze zijn te vinden op de geboortetegeltjes pagina van onze website. 

Een geboorte tegeltje wordt steeds populairder en is leuk om kado te geven. We kunnen ook een geboortetegeltje maken en dit direct naar de ontvanger versturen. Op onze website is het mogelijk om online een geboorte tegeltje te maken. Een geboortetegeltje kan ook leuk zijn in combinatie met een ander kraamcadeau om zo een mooi pakket samen te stellen bijvoorbeeld voor de geboorte van een meisje of jongen.