• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING
Een tegeltje maken van een geboortekaartje? Dat kan! Erg leuk als blijvende herinnering van het kaartje. Hieronder kan je je eigen kaartje uploaden op een tegeltje en kan je vervolgens je eigen tegeltje maken.


Tegeltje geboortekaartje

Een geboortekaartje wordt met zorg uitgekozen door de ouders en dit wordt meestal naar alle kennissen, vrienden en familie verstuurd. Daarom is het ook een leuk idee om iets terug te doen aan de ouders, laat van het geboortekaartje een tegel maken. Wij kunnen een tegeltje geboortekaartje maken en dit binnen 24 uur bezorgen. Een tegeltje van een geboortekaartje kan full color bedrukt worden zonder extra kosten. Geboortekaartjes zijn er in allerlei soorten en maten en van elk type kaartje valt een geboortekaartje tegeltje te maken. Een geboortetegeltje is een blijvende herinnering die uit ervaring nooit weggegooid zal worden. Wij bakken de tegeltjes van een geboortekaartje op extra hard keramiek waardoor dit voor altijd meegaat. 

U kunt het geboortekaartje naar ons toesturen per post of inscannen, wij zullen dan een mooi tegeltje van een geboortekaartje ervan maken.