• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING

Tegeltje generator gebruiken?


De tegel generator gebruiken is eenvoudig. Kies een type tegel, besluit of het een tegel moet worden met een hangertje voor aan de muur of met een standaard. Je kunt ook voor een ingelijste tegel kiezen en of je cadeauverpakking wilt. Bekijk hieronder de allerleukste tegeltjes die je middels de generator kunt gaan maken. Veel plezier met het personaliseren van de tegel.
Bezig met laden...

Tegeltje generator


Een tegel generator is een online dienst waar je zelf een tegeltje kunt ontwerpen met teksten en/of foto. Bij tegeltjes.com kun je met onze tegel generator zelf tegeltjes maken, bijvoorbeeld een Delfts Blauw tegeltje. Hoe gaat dat in zijn werk?


Bedrukken of meebakken?


Je kunt tegels laten bedrukken of de tekst erin laten bakken. Bij bedrukken wordt de tekst erop gedrukt, als je kiest voor meebakken wordt de tekst in de tegel gebakken. Het effect is allebei mooi maar bakken is natuurlijk duurzamer. Geef aan hoeveel tegels je wilt bestellen. Je kunt veel tegels tegelijk bestellen, bijvoorbeeld voor al je personeel. Je kunt ook 1 tegel maken. Klik na het invullen van het aantal, op personaliseren. 
 

Personaliseren van een tegel


Na het aanklikken van de button personaliseren opent zich de tegel generator. Links staat het tekstvenster, rechts een voorbeeld van de tegel. Je kunt elke letter die je intikt direct online op de tegel rechts bekijken. Je krijgt daardoor een goed beeld hoe de tegel er uit komt te zien. Verwijder de voorbeeldtekst in het tekstvenster. Tik jouw tekst in. Je kunt personaliseren met tekst, foto met of zonder tekst of met een bedrijfslogo. Wil je een foto op de tegel, stuur de foto dan na de bestelling per e-mail op. Je hebt de bestelling binnen 24 uur in huis.