• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING
Maak hier een leuk golf tegeltje, een tegeltje met een eigen print. Een golf foto of misschien wel een leuke tekst dat te maken heeft met golf. Hieronder lees je meer over het maken van een tegeltje en kan je meer vinden over een golf tegeltje.


Tegeltje golf met eigen opdruk

De afgelopen jaren hebben wij vele tegeltjes gemaakt voor diverse gelegenheden. Ook voor golf hebben wij tegeltjes gemaakt. We hebben met een tegeltje golf een winactie georganiseerd bij het welbekende blad van Sanoma Golf. Hier hebben we met een golf tegeltje ingestaan en aan tien winnaars een tegeltje met eigen tekst verzonden. Dit was een tegeltje golf met een leuke golf spreuk, te denken aan: Heb je nog sex of golf je al? En ook hebben wij tegeltjes gemaakt met een golfoorlog opdruk, dit waren herinnerings en herdenkingstegels. Een tegeltje golf is te bedrukken met eigen tekst of foto. 

Dit tegeltje golf is vaak een delfts blauw tegeltje met een golf opdruk, kan ook een mooie foto zijn van golfen of een meeting bij het golfen. Een tegeltje golf is heel erg leuk om weg te geven aan een goede kennis of vriend.

Golf is eigen een sport voor de rijke adel, maar sinds de laatste jaren begint "de gewone burger" ook te golfen, hierbij is het uiteraard wel leuk soms een blijvende herinnering te maken, dus maak nu een tegeltje golf.

Erg leuk is om aan uw collega's of vrienden die van golf houden een prachtig tegeltje te gaan maken.