• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING

Tegeltje maken online? Erg eenvoudig!


Ga aan de slag en maak je eigen tegeltje online, met een unieke tekst of foto! De tegeltjes zijn van echt keramiek gemaakt en worden binnen 24 uur bezorgd met jouw unieke bedrukking!
Bezig met laden...

Tegeltje maken online?


Waar kan je online een tegeltje maken?
Een tegeltje maken online is tegenwoordig een trend. Dat doe je natuurlijk bij Tegeltjes.com. Ideaal als cadeautje voor de feestdagen en voor verjaardagen. Bij ons kun je snel een professionele tegel laten maken. Het ontwerpen doe je gewoon online op onze website. Na jouw online tegeltjes ontwerp, zorgen we dat de tegel heel snel bij je thuisbezorgd wordt. Klaar om aan de muur te hangen of om op een tegelstandaard op een kastje neer te zetten. 

Hoe maak je zelf mooie tegeltjes online?

Op onze website hebben we een heel eenvoudig systeem waarmee je online snel een wandtegel maakt. Iedereen kan het. Je kunt kiezen uit bestaande ontwerpen en teksten of je bedenkt je eigen tekst. Je kunt de tegel personaliseren naar eigen wens. 
 

Is een tegeltje maken moeilijk?


Een tegel maken is bij Tegeltjes.com erg gemakkelijk. Je kiest eerst de stijl van de tegel uit. Dat kan bijvoorbeeld een vintage of modern ontwerp zijn. Dan kies (of bedenk je) een spreuk, of je verzint een andere passende tekst. Het kan ook een mop zijn, een gedichtje of een poëtische regel. Op die manier maak je een heel persoonlijk cadeautje. Pas als je helemaal tevreden bent bestel je de tegel.
 

Wat kun je op een tegel online laten zetten?


Vrijwel alles wat je maar wilt kan je op een wandtegeltje laten zetten. Een spreuk, je eigen gedicht, een foto met een belangrijke datum, een plaatje met een grappige tekst, bestaande gezegdes, een liefdesverklaring voor je grote liefde... Of wat dacht je van een wijze tekst om iemand blij te maken? Natuurlijk kun je bij ons ook een mooi wandtegeltje voor jezelf maken.