• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING

Tegeltjes maken


Geef nu één van de meest bestelde artikelen binnen onze webwinkel, een tegeltje met een eigen tekst of een tegeltje met eigen foto! Erg leuk voor verjaardagen, wanneer u bij iemand op visite gaat of als relatiegeschenk! Hieronder kunt u uw eigen tegeltjes maken met een eigen opdruk! Bent u op zoek naar een leuk tegeltje of wilt u meerdere tegeltjes maken met een eigen gemaakte tekst, foto of bedrijfslogo? Dan bent u bij Tegeltjes.com op het juiste adres. Tegeltjes maken is erg eenvoudig binnen onze webwinkel. Door hieronder op één van de gewenste tegeltjes te klikken kunt u uw eigen tegeltjes maken.
Bezig met laden...

Tegeltjes maken?


Het laten maken van een tegeltje is erg eenvoudig, u klikt op bestellen (op een tegeltje) en u kunt direct uw wensen aangeven. Een tegeltje maken is erg leuk met een eigen spreuk, een unieke foto, logo maar ook met een leuke spreuk. Hieronder vindt u enkele leuke spreuken terug die veel bedrukt worden op de tegeltjes (tegeltjes maken met spreuk).
 

Tegeltje maken met spreuk:
 

- Vrienden zijn als sterren, je ziet ze niet (altijd) maar je weet dat ze er zijn.
- Netwerken is net werken.
- Wat is het verschil tussen een kroeg en een clitoris?
  Mannen kunnen de kroeg blindelings vinden.
- Vrouwen zijn net als erwtensoep. Als ze beginnen te pruttelen
moet de worst erin. Tegeltje met eigen tekst (tegeltje maken tekst tip)
- Ben je eindelijk jarig, krijg je zo'n kut tegeltje. 
- Waarom bestaan mannen? Vibrators kunnen geen grasmaaien. 
- Wie een kuil graaft voor een ander, is geen egoïst.
- Wie het laatst lacht, heeft de grap niet begrepen.
- Beter een goede buur dan een verre vriend.
- Geluk is leven in vertrouwen.
- Ben je eindelijk jarig krijg je zo'n kut tegeltje.
- Veni, Vidi, Vagina... Hij kwam en zag dat het kut was... Wijsheden en citaten
- Tel wat je hebt, niet wat je mist. (tegeltje maken tekst tip)
- Het meest irritant is een tegeltje aan de wand.

Veel plezier met het maken van uw eigen tegeltje tegen de laagste prijs! Alle bedrukte tegeltjes met een eigen opdruk worden binnen 24 uur geleverd! Heeft u vragen over het laten maken van een bijzonder tegeltje dan kunt u ons gerust bellen op onderstaand telefoonnummer.
 

Tegeltjes maken online


Over de website Tegeltjes.com
In 2009 werd de website Tegeltjes.com opgericht en sindsdien heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot dé aanbieder van fraaie online tegeltjes. Op Tegeltjes.com vind je een zeer grote voorraad kant-en-klare tegels met standaardteksten. Als je kiest voor deze standaard tegeltjes die al ontworpen zijn, krijg je een fikse korting die kan oplopen tot 53%. Maar je kunt er ook voor kiezen om zelf je tegeltjes maken via onze website.

Dat is heel eenvoudig omdat Tegeltjes.com je hierbij helpt. Zo bieden wij op onze website standaard sjablonen aan, gerangschikt op thema. Je kunt hierbij denken aan tegeltjes in de categorieën als geboorte, Facebook, natuursteen, Delfts Blauw, barokstijl, trendy & hip of truttig. Vervolg vul je jouw spreuk in, in het door jou gewenste lettertype. Eventueel voorzie je het tegeltje nog van een leuke afbeelding, een logo of persoonlijke foto. Zo simpel is het, je hebt nu jouw eigen unieke tegeltje gemaakt. Heel uniek is ook de mogelijkheid om bij ons en geboortekaartje af te drukken op jouw tegeltje. Je mail ons dan na de bestelling de afbeelding van het geboortekaartje.

Wij zorgen er dan voor dat jouw tegeltje met geboortekaart op maat gemaakt wordt! Jouw tegeltjes worden ten slotte door ons heel goed gebakken, op maar liefst 200 graden. Zodat je een sterk tegeltje krijgt dat lang meegaat. Wij kiezen dus niet voor het stickeren van onze tegeltjes, zoals veel andere aanbieders wel doen. 

Tegeltjes maken online
Maak nu ook jouw eigen tegeltjes online, op Tegeltjes.com. Een tegeltje maken was nog nooit zo gemakkelijk als bij ons. Aarzel niet en probeer het zelf uit!

Tegeltjes maken Vragen? Bel ons gerust: 055-3606537