• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING

Wandtegeltje


Op zoek naar een tegeltje dat je zelf kunt maken voor bijvoorbeeld aan de wand? Wij leveren cadeau-tegeltjes welke je helemaal naar jouw eigen smaak kunt personaliseren en erg leuk zijn voor aan de wand als wandtegeltje. Bekijk hieronder de tegeltjes.
Bezig met laden...
10%
Delfts Blauw tegeltje (nr.3)

Delfts Blauw tegeltje (nr.3)

9,95

8,95

Meegebakken tegeltje | Zelf ontwerpen | Gratis full colour opdruk

9,95

8,95

Wandtegeltje


Op Tegeltjes.com ontwerp je makkelijk en voordelig de leukste tegeltjes voor in je eigen huis of als (relatie)geschenk. Ga los met de liefste of grappigste spreuken, wijsheden en andere teksten en maak de tegeltjes helemaal af met een (bedrijfs)logo of persoonlijke foto. De invulling is aan jou, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Wees creatief en maak er een uniek tegeltje van, waar de ontvanger (of jijzelf) heel blij mee zal zijn!
 

Gepersonaliseerd wandtegeltje


Hoewel een gepersonaliseerd tegeltje een mooi cadeautje en een grappig hebbedingetje is, is het wel zo leuk als deze ook na het moment van geven en krijgen gebruikt en gezien zal worden. Het zou zonde zijn om het tegeltje ergens weg te leggen en er vervolgens niet meer naar om te kijken. In feite hoort een tegeltje natuurlijk aan de muur, dus op Tegeltjes.com bieden wij diverse tools waarmee deze makkelijk aan de wand bevestigd kunnen worden. Zo heb je echt een mooi wandtegeltje met daarop een wijsheid of een tegeltje bedrukt met een persoonlijke foto; dat is weer eens iets anders dan een fotolijstje aan de muur! Nadat je jouw tegel hebt ontworpen, kun je eenvoudig een hangertje (€0,95) of standaard (€4,95) mee bestellen. Voor een klein bedrag krijg je een ophangsysteem waarmee je het tegeltje goed in het zicht op kunt hangen en er telkens weer van kunt genieten. Mocht je het niet zo zien zitten om een gaatje in de muur te boren, dan kan een tegelstandaard de oplossing bieden. Hierin kun je het tegeltje stevig neerzetten en ook nog eens makkelijk verplaatsen. Ideaal!