• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING

Geboortetegel

De leukste kind- en geboorte tegeltjes zijn terug te vinden op deze pagina. Kies een geboortetegel uit en lever na de bestelling de tekst of foto aan. Het geboortetegeltje wordt op maat gemaakt. Elke geboorte tegel is te voorzien van eigen opdruk, ook met een foto opdruk!


Geboortetegel maken

Van plan om een prachtig geboortetegel te maken, bijvoorbeeld met de geboortegegevens van de kleine of misschien wel met een foto of een geboortekaartje? Dat kan. We hebben verschillende soorten geboortetegels, daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een geboortekaartje erop te laten vereeuwigen. Niet alleen een erg leuk kraamcadeau voor wanneer je op kraamvisite gaat na de geboorte van een jongen of meisje maar ook leuk voor later als je dit zelf wilt maken voor je kindje.

Een tegeltje als geboortecadeau kan zorgen voor een blijvende herinnering, je kunt deze namelijk voor altijd bewaren. Wat ook leuk kan zijn om een mooi tegeltje te laten maken in combinatie met een ander mooi cadeau voor de geboorte. Hierbij kan je denken aan een mooie baby badjas, kraampakket of een ander gepersonaliseerd kraamcadeau om het compleet te maken.