• Gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Zwangerschapscadeau

Op zoek naar een zwangerschapscadeau voor mama, papa, een vriendin, vriend of bijvoorbeeld als aankondiging? Ontwerp nu een prachtig tegeltje met een mooie tekst of foto. Elk tegeltje kan een eigen opdruk bevatten.


 
Bezig met laden...
Eigen ontwerp tegeltje
Eigen ontwerp tegeltje
Eigen ontwerp tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Foto tegel
Foto tegel
Foto tegel

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Hollandse molen tegeltje
Hollandse molen tegeltje
Hollandse molen tegeltje

10,95

8,95

Eigen tegeltje maken
Eigen tegeltje maken
Eigen tegeltje maken

10,95

8,95

Een zwangerschapscadeau

Een zwangerschap is één van de mooiste dingen die er is. Er ontstaat nieuw leven. Er is een klein onschuldig kindje op komst. Een zwangerschap zorgt voor verbondenheid. Een man en een vrouw worden opeens vader en moeder. Een vader en moeder worden opeens opa en oma. Er zullen veel speciale momenten volgen. Soms is een zwangerschap zwaar. Maar zelfs dan blijven achteraf gelukkig vooral de mooie herinneringen bestaan.

De zwangerschap aankondigen

De menstruatie blijft uit. De vrouw voelt zich raar. De man merkt al dat zijn vrouw anders reageert… Toch maar een testje doen, zwanger misschien? En dan blijkt de test positief. Sommige koppels zijn gelijk in de wolken terwijl andere koppels even aan het idee moeten wennen. Dat maakt niet uit. Er is tijd.

Maar dan komt de dag dat de opa’s, oma’s, ooms en tantes op de hoogte gesteld mogen worden. Dit is een moment dat ze altijd bij zal blijven. Daarom is het een leuk idee om daar iets speciaals van te maken.

Waarom vertel je het niet via een leuk cadeautje? Zo eentje waarop een hint staat. Laat een tegeltje bedrukken met jouw persoonlijke boodschap. Denk bijvoorbeeld aan: ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!’ of: ‘Wil jij mijn oma zijn?’ of: ‘Gefeliciteerd, we promoveren je tot tante!’. Je kunt het ook heel vaag houden met bijvoorbeeld: ‘Grote avonturen beginnen klein!’ Via Tegeltje.com kun je zelf ontwerpen wat er precies op jouw speciale tegeltje moet staan. De ontvanger kan het tegeltje vervolgens een mooi plekje geven. Zo wordt jullie baby, al tijdens de zwangerschap, nooit vergeten.

Een zwangerschapscadeau voor mama, papa, vriendin, vriend en anderen

Het kan ook zijn dat jouw partner, zus, dochter of goede vriendin een klein wondertje verwacht. Zwanger zijn is prachtig, maar soms ook wel zwaar. Natuurlijk wil jij lief voor haar zijn. Met aandacht en steun kom je al een heel eind. Laat weten dat je aan haar denkt, dat je er voor haar bent. Ook op dagen dat ze even iets minder vriendelijk doet dan normaal. Toon interesse in hoe ze zich voelt. Als haar buik bijna lijkt te ontploffen, kan ze misschien wel wat hulp in huis gebruiken. Met een buik als een watermeloen is poetsen niet de leukste bezigheid.

Als je handig bent, help dan ook met de klusjes in huis. Een zwangere vrouw krijgt vroeg of laat nesteldrang. Ze wil haar woning baby klaar maken, zodat het kleine wondertje veilig is. En dan zijn er nog haar hormonen. Nee, ze kan er echt niks aan doen! Maar Jantje lacht, Jantje huilt is er niks bij. Op de gekste momenten zijn ze er opeens weer. De tranen! Maak geen ruzie, wees lief. Verwen haar in deze negen maanden zoveel mogelijk. Het is een bijzondere tijd en het gaat voorbij.

Naast liefde, aandacht, hulp en begrip mag er op z’n tijd een cadeautje zijn voor de aanstaande mama. Je kunt alvast een leuke mand voor haar maken, met een cadeautje voor iedere dag na de bevalling, maar tijdens de zwangerschap kan de dat extraatje misschien ook juist wel gebruiken. Via Tegeltjes.com is het mogelijk om een leuke spreuk op een tegeltje laten zetten. Iets dat haar de moed geeft om door te zetten.

Een ander leuk idee is, om de foto van de echo op een tegeltje te laten drukken. Iedere keer als de aanstaande mama het tegeltje ziet, wordt ze eraan herinnert waar ze het voor doet. En ook na de bevalling blijft het mooi. Zo is er een langdurige herinnering aan deze speciale periode.
De eerste jaren kan het tegeltje een leuk plekje in huis krijgen en als het kindje groter wordt, zal hij of zij het misschien zelf willen hebben. De mogelijkheden voor het ontwerp van het tegeltje zijn heel divers. Kijk maar eens op de site.

Een geboortecadeau

Had je er tijdens de zwangerschap nog niet aan gedacht om een cadeautje te regelen? Niet erg! Een kraamcadeau wordt altijd op prijs gesteld. Kraamcadeautjes zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Maar wil je echt iets speciaals dan komen we toch weer bij het tegeltje. Het is mogelijk om het geboortekaartje op een tegeltje te laten drukken. Zo ontstaat er een persoonlijke geboortetegel. Verkies je enkel tekst op de geboortetegel? Dan kan dat uiteraard ook. Het ontwerp kan geheel naar eigen smaak gemaakt worden. Zo’n tegeltje is dus uniek. Zelfs een collage van bijvoorbeeld de tekst van het geboortekaartje, de echo en een foto van de pasgeboren baby is mogelijk. Het is maar net wat jij wilt.

De tegeltjes zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Je kunt er een standaard bij aanschaffen, zodat het tegeltje neergezet kan worden. Ophangen kan uiteraard ook. Een tegeltje is vele malen specialer dan een kaartje. Het is een cadeautje dat uniek is en uniek zal blijven. Het is duidelijk dat je erover nagedacht hebt en dat je het speciaal voor hun baby hebt laten maken. Dat voelt heel anders dan een standaard cadeautje. Daarvan zijn er al zoveel gemaakt. De baby is speciaal dus het geboorte cadeau mag dat ook zijn. De kersverse ouders zullen het zeker waarderen!