• gepersonaliseerd kaartje
  • voor 17:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • webshop Keurmerk & Webwinkelkeur
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Tegeltjes 10 x 10 cm


Op zoek naar leuke 10x10 cm tegeltjes? Dan ben je bij Tegeltjes.com op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op met het maken van een 10 x 10 cm tegeltje!
Bezig met laden...
Tegeltje 10 x 10 cm
Tegeltje 10 x 10 cm
Tegeltje 10 x 10 cm

11,95

9,95

Tegeltjes 10 x 10 cm


Soms wil je je vrienden en familie wat wijsheid cadeau doen. Wat is een betere optie dan een tegeltje? Tegeltjes staan namelijk al jaren bekend om hun zogenaamde "tegeltjeswijsheden". Ze worden bedrukt of beschilderd met mooie quotes of spreekwoorden die iemand kunnen inspireren, weg laten zwijmelen of motiveren. Is er een mooier cadeau dan dat? Door je eigen tegeltje te laten bedrukken, kan jij je vrienden en familie op een eigen manier inspireren. 

Een kleinigheidje is al genoeg om mensen te laten weten dat je aan ze denkt. Een tegeltje van 10 bij 10 centimeter is zo'n kleinigheidje. Heb je binnenkort een belangrijk feest of een speciale gelegenheid die je met iemand viert? Geef hem of haar dan een tegeltje cadeau! Voor een bruiloft is een exemplaar met een romantische quote natuurlijk passend en een jarige kan je blij maken met een inspirerende uitspraak over ouder worden. Staat die ene persoon juist bekend om zijn lach? Dan kan een humoristisch tegeltje precies zijn wat je zoekt. Een goede mop of grappige quote is genoeg om jullie samen aan het lachen te krijgen. 
 

Tegels 10 x 10 cm zelf maken?


Het is bij Tegeltjes.com mogelijk om je eigen tegeltje te personaliseren. Dit betekent dat jij precies in de hand hebt hoe dit cadeautje eruit komt te zien. Wanneer je het formaat hebt gekozen, kan je vervolgens kijken naar het patroontje dat je op het tegeltje wilt afdrukken. Elegant, vrolijk of juist modern? De laatste stap is natuurlijk het belangrijkste: de tekst. Je kunt voor een bestaand gezegde kiezen, maar je eigen wijsheid of boodschap is natuurlijk veel leuker!

Tegeltje 10x10
Op Tegeltjes.com kun je mooie tegeltjes van keramiek ontwerpen in jouw eigen stijl. Zo kun je bijvoorbeeld de traditionele Delftsblauwe tegeltjes eens in een nieuw jasje steken of juist een tegeltje op een heel eigen, moderne wijze invullen. Uiteraard kun je dit doen met tekst, de ouderwetse tegeltjes staan immers bekend om de wijsheden die erop pronken, maar je kunt ook de focus leggen op een zelfgekozen foto of een logo. Op deze manier kun je een heel persoonlijke tegel ontwerpen, die het ontzettend goed als cadeautje voor diverse gelegenheden, als zakelijk relatiegeschenk of natuurlijk als unieke decoratie voor je eigen woning! 

De tegeltjes van Tegeltjes.com zijn standaard 15 x 15 centimeter groot, maar om aan ieders wensen te kunnen voldoen bieden wij ze ook aan in andere formaten, namelijk 15 x 20 centimeter en 10 x 10 centimeter. Hoewel de tegeltjes van oorsprong natuurlijk vierkant zijn, is een grote rechthoekig soms net wat je nodig hebt als je er een foto op wil laten drukken. In plaats van een stuk foto af te moeten knippen, kun je deze nu gewoon volledig horizontaal of verticaal op de tegel plaatsen. Ook een klein tegeltje van 10 x 10 centimeter is een optie. Hoewel het tegeltje enkele centimeters kleiner is, heb je wat de opmaak betreft dezelfde mogelijkheden. Hoe creatief je bent qua tekst is natuurlijk helemaal aan jezelf (hoewel je op onze site terechtkunt voor grappige, lieve en leuke voorbeeldspreuken!); wij bieden mooie lettertypes, vrolijke kleurtjes én de mogelijkheid je tegeltje op te leuken met een persoonlijke foto. Veel ontwerpplezier!