• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING

Tegeltje met logo


Elk tegeltje is te voorzien van tekst en logo. Een tegeltje is een hollands product en wordt veelal gebruikt als relatiegeschenk. Hieronder kunt u de meest voorkomende type tegeltjes terugvinden. Bekijk hieronder de allerleukste tegeltjes welke te voorzien zijn van uw eigen logo! De tegeltjes zijn helemaal naar uw eigen wensen te maken en worden binnen 24 uur thuisbezorgd! 

Veel plezier met het maken van uw eigen logotegeltjes!


Logo op een tegeltje bedrukken?


Als relatiegeschenk of als promotioneel artikel kan een bedrukt logo tegeltje onwijs goed dienen. Kies uit één van de leukste ontwerpen of ga voor een eigen design. Elk gewenst logo kan full colour bedrukt worden op het tegeltje en eventueel voorzien worden van een mooie bijpassende tekst of foto. 

De tegeltjes zijn per stuk te personaliseren en kunnen zowel in een groot aantal als ik een kleine oplage besteld worden. Elk tegeltje kan persoonlijk gemaakt worden door bijvoorbeeld een tekst erop te maken, naam of een combinatie van beiden. Leuk om aan iedereen een persoonlijk tegeltje te geven.
 

Bedrijfslogo op een tegel laten bedrukken


Vragen over het maken van een tegeltje met een bedrijfslogo? Bijvoorbeeld over aantallen of de full colour bedrukking welke wij aanbieden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.