• gepersonaliseerd kaartje
  • voor 17:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • webshop Keurmerk & Webwinkelkeur
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Verjaardagscadeau

Een persoonlijk cadeau, is het leukste cadeau dat er tegenwoordig bestaat. Bij ons kan je een eigen ontwerp kiezen als tegel of een voorgebakken model. De tegeltjes worden op 200 graden Celsius gebakken waardoor je ontwerp in de tegel gebrand wordt. De inkt wordt in het keramiek gebrand, waardoor de spreuk of inspiratie vereeuwigd staat op de tegel. Een tijdloos cadeau voor jong en oud! Geef zo een bijzonder en persoonlijk verjaardagscadeau voor hem en haar.
Bezig met laden...
Eigen ontwerp tegeltje
Eigen ontwerp tegeltje
Eigen ontwerp tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Foto tegel
Foto tegel
Foto tegel

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Eigen tegeltje maken
Eigen tegeltje maken
Eigen tegeltje maken

10,95

8,95

Spreuktegel - Best dad ever
Spreuktegel - Best dad ever
Spreuktegel - Best dad ever

10,95

8,95

Een verjaardagscadeau voor een vrouw of man

Een origineel cadeau vinden voor moeders is bij iedereen een probleem. Met een leuke, bedrukte tegel los je dit probleem in een mum van tijd op! Je kan kiezen voor een persoonlijke, unieke, bedrukte tegel waar je je moeder altijd een plezier mee kan doen.

Je kan een foto, logo, een tekst of een combinatie van de voorgaande laten drukken op een keramische tegel. Niet alleen is het een ideaal geschenk voor een verjaardag van je moeder, maar ook bijvoorbeeld voor moederdag!

Een hartverwarmende tegel voor je vader

Vaders zijn altijd ontroerd wanneer ze een persoonlijk geschenk krijgen van hun kinderen. Een foto van jezelf met je vader of een grappige uitspraak die je vader altijd maakt, er is niets dat niet vereeuwigd kan worden!

Daarnaast kan het design van de tegeltjes ook worden aangepast, zo bestaat er onder andere het antiek design, een design van natuursteen of een modern design. Op deze manier kan je zelf kiezen hoe het tegeltje eruit moet zien naargelang de interesses van je geliefden! Een tegel is ook een uniek geschenk bij vaderdag!

Een tegeltje aan de muur bij al je vrienden!

Heeft een vriend van jou net een kindje gekregen, dan is het een leuk idee om de naam van het kindje te drukken op de keramische tegel. Zo kan je als vader of moeder van het kindje ook een tegel laten drukken met de lengte, gewicht, de geboortedatum en de foto van het kindje op.

Zo kan je de tegels makkelijk ophangen in je huis en is het een mooi geschenk voor je kind als het later opgroeit. Daarnaast is een keramische tegel ook een origineel cadeau om te geven bij een housewarming van een vriend of vriendin. Dit fleurt de kamer helemaal op en de eigenaar kan er nog jarenlang van genieten.

Dit kan een quote zijn, een stuk van een liedje, een foto samen of zelfs een gedicht, over bijvoorbeeld een 1 jaar verjaardag of een andere leeftijd. 

Verder kan een bedrukte tegel ook leuk zijn wanneer iemand een diploma heeft behaald of een rijbewijs heeft behaald. Ook bij een afscheid van een meester of juf is een tegel een origineel geschenk! Zowel een man als een vrouw is hier blij mee.

Momenten op een tegel zijn momenten voor altijd! Voor opa, oma of voor werknemers

Er zijn nog meerdere momenten die met een tegel kunnen worden vastgelegd worden! Zo kan de trouwdatum bij een jubileum gebrand worden in de tegel. Zo kan het echtpaar genieten van hun jarenlang geluk en hun eeuwige trouw die ze toen beloofd hebben aan elkaar. Nog een moment dat we niet kunnen vergeten is kerstmis.

Je kan cadeautjes kopen voor zowel je vriend of vriendin als je moeder of vader. Een tegel bij kerstmis is een ideaal geschenk. Bedrijven die een kerstcadeau willen geven aan hun werknemers kunnen ook kiezen voor een bedrukte tegel. Zo kunnen de werknemers deze tegels ophangen bij hun thuis of gezellig op hun bureau zetten om ernaar te kijken. Hetzelfde kan natuurlijk ook gedaan worden bij nieuwjaar. Een leuke spreuk voor het nieuwe jaar zal veel nieuwe moed inblazen!

Tegelwijsheid van de bovenste plank

Spreuken, inspiratiequotes, verjaardagswensen, zinnen die je motivatie geven, iedereen heeft wel een zin waardoor je de dag wilt beginnen. Zit je man of vrouw even in een minder goede bui, geef hem of haar dan een gepersonaliseerde tegel cadeau. Zo ziet je man of vrouw hoeveel je om hem of haar geeft.

Daarnaast is het handig als je iets laat vereeuwigen op een tegel dat je bijvoorbeeld altijd vergeet. Dit kan ook een spreuk of wijsheid zijn, maar evengoed één enkel woord! Je hebt tegels van 10 op 10 cm, maar ook tegels van 15 op 20 cm.

Last but not least

Nieuw in het assortiment, zijn de tegelstickers. Zo kan je tegelstickers kiezen met je eigen foto of een afbeelding die je leuk vindt. Verder kan je het ontwerp van je tegelstickers ook helemaal zelf kiezen, van Delfts blauw tot modern. Tegelstickers zijn ook ideaal te gebruiken als geschenk bij alle bovengenoemde gelegenheden.

Zo kan je een tegelstickers bijvoorbeeld plakken in je wc, in je woonkamer of in een boek. Tegelstickers heb je in verschillende kleuren. Ten slotte kunnen tegelstickers ook gebruikt worden om het logo van je bedrijf erop te drukken. Met andere woorden, je hebt altijd een reden om te kiezen voor een keramische tegel.

Verjaardag vergeten

Een verjaardag is altijd een leuk moment in het jaar voor de jarige. Het is die ene dag dat hij of zij nu eens lekker kan doen wat hij of zij wilt en de koning of koningin te rijk is.

Het is natuurlijk ook een dag vol gelukwensen en leuke cadeaus. Helaas kan het ook wel eens voorvallen dat je een verjaardag van een man of vrouw iemand vergeet. Dat betekent gelukkig nog niet dat je er geen leuke draai aan kunt geven met het juiste cadeautje!

Redenen voor het vergeten

Ben je niet op tijd geweest voor een gelukkige verjaardag te wensen? Dat kan vast en zeker gebeuren. Er zijn immers heel wat redenen te bedenken voor het vergeten van een verjaardag van een man, een vrouw of een kind. Misschien was je die dag net even te druk om aan iets anders te denken. Misschien gebeurde er wel iets dat je helemaal van slag maakte. Het kan ook zijn dat je toevallig die dag even niet op Facebook keek en de melding dus niet zag.

Misschien is de jarige wel iemand zonder sociale media of iemand die de exacte datum niet laat publiceren. Wat de reden ook is: als je een verjaardag vergeet voel je je altijd wel een beetje slecht over het hele gebeuren. Het lijkt alsof de persoon in kwestie helemaal niet belangrijk voor je is. Het spreekt voor zich dat dit niet correct is. En dat kan je tonen met het juiste cadeau!

Wat dacht je van een tegeltje?

Een tegeltje is een echt icoon binnen de Nederlandse geschiedenis. Het is een stukje folklore dat vandaag de dag in een modern jasje kan gestoken worden. Een tegeltje is een leuk cadeau dat zowel geschikt is voor een man, voor een vrouw als voor een kind. Bovendien is het een ontzettend flexibel cadeau.

Zo kan je kiezen voor een standaardwijsheid of gelukwens maar kan je ook zelf ervoor kiezen om een persoonlijke tekst op het tegeltje te plaatsen. Als het een cadeau is naar aanleiding van het vergeten van een verjaardag is dat misschien wel een leuk idee.

Met de juiste tekst steek je de draak met je eigen vergeetachtigheid of zorg je net voor een emotioneel moment door aan te geven hoe belangrijk de persoon in kwestie voor jou is.

Een korte trip door de geschiedenis

Vandaag de dag kennen we de bekende blauwe tegeltjes vooral als hebbeding dat elke grootouder wel thuis heeft hangen of staan. Het is simpelweg niet meer weg te denken uit het interieur van heel wat huizen en zelfs officiële gebouwen.

De geschiedenis van het blauwe tegeltje gaat echter nog een heel stuk verder terug dan grootmoeders tijd. Het begon in de 15de eeuw toen Spanje een belangrijke producent van keramische tegels werd.

De Spanjaarden exporteerden de tegels naar Italië waar de meesters van dat land ermee aan de slag gingen. Deze Italiaanse versieringen en experimenten bereikten Antwerpen in de 16de eeuw.

Aan het einde van de 16de eeuw, in 1584, besloten een aantal aardewerkambachtslieden zich in Delft te vestigen. Het is daardoor dat Delft een belangrijk productiecentrum van keramische tegels werd. Het is daardoor dat uiteindelijk het beroemde Delfts blauw hier werd ontwikkeld. Dit eigen karakter werd al snel typisch voor de Nederlandse tegels en na verloop van tijd werd Delfts blauw een naam die geplakt werd op alle tegels die blauw geschilderd werden.

Vandaag de dag worden de tegeltjes vooral nog gemaakt en gebruikt omwille van de nostalgische en emotionele waarde. Het is altijd leuk om een tegeltje Delfts blauw met een leuke boodschap op te zien!

De opties

Ben je een verjaardag van een man, vrouw of kind vergeten en wil je dit goedmaken met een leuk tegeltje? Dan heb je heel wat opties om mee aan de slag te gaan. Zo kan je ervoor kiezen om een tegeltje met een standaard tekst of wijsheid te geven.

Je kunt er ook voor kiezen om met een eigen ontwerp aan de slag te gaan of door een foto tegeltje te laten maken. De foto tegel is een leuke keramische tegel met een afbeelding naar keuze. Hier kan je bijvoorbeeld een afbeelding op laten plaatsen die wijst op het feit dat je de verjaardag was vergeten.

Als het net even wat anders mag zijn

Een jarige die heeft ongetwijfeld heel wat cadeautjes die zijn of haar richting uit komen. Ben jij die verjaardag vergeten? Dan maak je het toch nog bijzonder door een cadeau te geven dat uit de band springt zoals een leuk tegeltje. Een dergelijke tegel kan aan de muur gehangen worden maar je kunt op de website ook een handige tegelstandaard aankopen.

Zo kan het tegeltje in kwestie gemakkelijk worden neergezet en gemakkelijk worden verplaatst. Zo hoef je geen gat in de muur te boren of te maken! Wat de formaten betreft heb je keuze tussen het standaardformaat of je kunt gaan voor een tegel 10 x 10 cm of een tegel van 15 x 20 cm. Het is maar net wat je verkiest.

Nog enkele voordelen

Een groot voordeel aan het cadeau doen van een tegeltje na een vergeten verjaardag is dat het een uniek cadeau is. De kans is klein dat nog meer mensen dit hebben gekocht of er zelfs maar over na hebben gedacht. Bovendien is een tegeltje ontzettend duurzaam.

De persoon die het cadeau krijgt kan er nog een heel leven van genieten. Een tegeltje is ten slotte ook een enorm flexibel cadeau. Je kunt er je eigen gang mee gaan en het volledig vormgeven zoals je zelf wilt. Zo heb je dan wel een verjaardag vergeten maar ben je niet vergeten een topcadeau te geven!