• gepersonaliseerd kaartje
  • voor 17:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • webshop Keurmerk & Webwinkelkeur
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Sterkte wensen met een tegeltje

Op zoek naar sterkte wensen om iemand beterschap toe te wensen of misschien wel sterkte toe te wensen bij zijn of haar examen? Op deze pagina vind je een overzicht met sterkte teksten en heb je de mogelijkheid om een tegeltje te maken voor hem of haar. Bijvoorbeeld met een tekst en/of foto. Binnen 24 uur bezorgd.​​​​​​ 
Bezig met laden...

Sterkte wensen

Sterkte wensen met een tegeltje 
Er kunnnen verschillende gebeurtenissen zijn waarom mensen elkaar sterkte wensen. Denk bijvoorbeeld aan een test die iemand of afleggen of een sterktewens nadat een ander iets ergs heeft meegemaakt.

Sterkte wensen doen mensen ook op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door middel van het geven van een kaartje of het mondeling wensen van sterkte. Een sterkte wens hoeft zeker niet altijd standaard te zijn. Je kunt er ook een persoonlijke draai aan geven.

Dit kun je bijvoorbeeld doen door je eigen bedachte wens vast te laten leggen op een tegeltje. Het tegeltje kun je nu helemaal zelf ontwerpen bij Tegeltjes.com. En het mooie hiervan is, dat je er geen professionele ontwerper voor hoeft te zijn. Ga dus snel aan de slag. 

Een eigen tegeltje ontwerpen 

Het ontwerpen van het tegeltje begint met het verzinnen van een passende sterkte wens. Je kunt deze afkijken van de verschillende bronnen die je online kunt vinden, maar het is juist de bedoeling dat je iets origineels bedenkt. Houd de persoon in gedachten voor wie je het tegeltje aan het maken bent. Op deze manier is het makkelijker om een persoonlijke boodschap te bedenken.

Vraag jezelf af waarvoor je de persoon sterkte wenst en op welke manier je dit wilt doen. Is het een erge gebeurtenis die de persoon heeft meegemaakt, houd de toon van de tekst dan wat serieuzer. Wil je iemand sterkte wensen met een minder serieuze boodschap, dan kan je de toon van je bericht ook wat lichter houden. 

Enkele sterkte teksten

- Heel veel sterkte de komende tijd. Je zult het nodig hebben!
- Het spijt me wat je hebt meegemaakt. Ik wens je dan ook heel veel sterkte toe.
- Veel sterkte met je examen. Het gaat helemaal goed komen!

Als je een goede tekst hebt bedacht, dan kun je aan de slag gaan met het onwerpen van het tegeltje. Je bepaalt waar en op welke manier je de tekst op het tegeltje wilt weergeven. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een eigen gemaakte foto af te laten drukken op het tegeltje. De kwaliteit die Tegeltjes.com biedt is zeer goed en daarom worden ook foto's op een mooie manier weergegeven op het tegeltje. De mogelijkheden die je hebt zijn eindeloos!

Wil je iemand sterkte wensen omdat hij of zij het op dit moment - wellicht al een langere tijd - moeilijk heeft? Dan kun je dit op uiteenlopende manieren doen. Zo kun je de boodschap mondeling overbrengen. Maar ook een belletjes, e-mailbericht, telefoontje of kaartje worden veel gebruikt om een ander sterkte te wensen. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een iets subtielere manier om anderen kracht toe te wensen.

Bijvoorbeeld door een bosje bloemen met een kaar op te sturen. Maar nog unieker en verrassender is het om een tegeltje te ontwerpen met daarop een hartenwens voor de persoon die het moeilijk heeft. Dat kan gaan om een goede vriend(in) die ernstig ziek is, een familielid dat een ongeluk heeft gehad of een bekende die een naaste heeft verloren aan de dood. 

Soorten tegeltjes voor sterkte wensen 
Bij Tegeltjes.com kun je terecht voor tal van respectvol vormgegeven tegeltjes om iemand sterkte te wensen die in de put zit. Zo bieden wij meerdere standaardtegeltjes aan met daarop bemoedigende teksten, maar ook condoleance teksten kunnen passend zijn voor op een herdenkingstegeltje.

Maar ook kun je zelf jouw tegel ontwerpen en aanpassen op de specifieke situatie van de persoon die je een hart onder de riem wilt steken. Nog mooier is het wanneer je jouw tegeltje van enkele extra's voorziet. Zo kun je gaan voor een extra groot ontworpen tegeltje om meer tekst op te kunnen zetten. Maar ook een keurige afwerking door mooie randen toe te voegen is en optie. Op een zelfontworpen tegeltje laten maken en laten afleveren inclusief een goede standaard. 

De voordelen van Tegeltjes.com 
Jouw tegel(s) met sterktewensen bestellen of ontwerpen via Tegeltjes.com, heeft een aantal pluspunten. In de eerste plaats zijn onze tegeltjes van topkwaliteit. Ze worden op hoge temperaturen gebakken, zodat ze sterker zijn en langer meegaan.

Verder kunnen wij als online aanbieder scherpe prijzen hanteren voor ons tegelwerk. En een derde voordeel is onze snelle en accurate service. Bestel je via onze website een tegel met jouw spreuk of goede wensen erop, dan wordt deze binnen 24 uur op de door jou aangegeven locatie bezorgd.