• Gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Tegeltje met foto

Op zoek naar het perfecte geschenk voor hem of haar of misschien wel voor uw relaties? Laat nu een afbeelding vereeuwigen op een prachtige keramische tegel! Bekijk hieronder meer informatie over het maken van een tegeltje met foto! Kies een uniek tegeltje uit en voorzie deze van een geweldige foto, eventueel in combinatie met een tekst. Geef nu een prachtig tegeltje met foto aan iemand cadeau! Veel plezier met het personaliseren van uw eigen gemaakte tegel met foto!

Jarenlange ervaring | Full colour eigen ontwerp tegeltjes | Binnen 24 uur bezorgd
Bezig met laden...
Foto tegel
Foto tegel
Foto tegel

10,95

8,95

Tegeltje met 4 afbeeldingen
Tegeltje met 4 afbeeldingen
Tegeltje met 4 afbeeldingen

10,95

8,95

Tegeltje met 3 afbeeldingen
Tegeltje met 3 afbeeldingen
Tegeltje met 3 afbeeldingen

10,95

8,95

Tegeltje met 8 afbeeldingen
Tegeltje met 8 afbeeldingen
Tegeltje met 8 afbeeldingen

10,95

8,95

Eigen ontwerp tegeltableau
Eigen ontwerp tegeltableau
Eigen ontwerp tegeltableau

90,00

75,00

Hollandse molen tegeltje
Hollandse molen tegeltje
Hollandse molen tegeltje

10,95

8,95

Eigen tegeltje maken
Eigen tegeltje maken
Eigen tegeltje maken

10,95

8,95

Eigen ontwerp tegeltje
Eigen ontwerp tegeltje
Eigen ontwerp tegeltje

10,95

8,95

Tegel 15 x 20 cm
Tegel 15 x 20 cm
Tegel 15 x 20 cm

21,95

19,95

Tegeltje met foto bedrukken?

Een tegeltje met foto is een ontzettend leuk fotocadeau, het is namelijk origineel omdat u het helemaal naar uw eigen smaak kunt gaan maken. Een fotocadeau valt altijd goed in de smaak en is voor verschillende gelegenheden te gebruiken! 

Ontzettend veel plezier met het maken van jouw eigen fototegeltje!
Iemand verassen met een persoonlijk cadeau

Een fototegeltje is een origineel cadeau

Een foto die afgedrukt is van jezelf op een tegeltje en dit cadeau doen aan je vriend of vriendin. Heb je een leuk jubileum van bijvoorbeeld een stel wat 25 jaar getrouwd is?

Geef dan een leuk tegeltje met de trouwfoto van toen erop afgedrukt. Tegeltjes.com heeft vele mogelijkheden om voor feest, verjaardag of jubilea een passende tekst of foto af te drukken op een tegel.

Een cadeau waar je iedereen blij mee zal maken. Sinds 2009 is Tegeltjes.com een begrip op de tegeltjesmarkt. Maakt kwaliteitsproducten die elke feest of verjaardag onvergetelijk zullen maken. Een tegeltje met een fotoafdruk van een bedrijf kan prima als relatiegeschenk worden gegeven. Het tegeltje zal op een mooi plekje worden neergezet zodat iedereen het kan bewonderen.

Elk tegeltje is bijzonder, zeker met een unieke afbeelding

Je hebt gekozen voor een tegeltjescadeau met een fotoafdruk. Op de website vindt je vele mogelijkheden, die precies bij jou foto kunnen passen. Een aantal mogelijkheden zijn;
  • Foto die volledig op de tegel wordt afgedrukt en dus de gehele tegel bedekt
  • Foto op tegel met een mooie tekst
  • Delfts blauwe tegel, met in het midden een afdruk van je favoriete foto
  • Oud Hollandse look
  • Vrolijke tegel
  • Tegeltje met foto in vintage look
  • Tegeltje met bloemen opzij van de fotoafdruk

Voor elke gelegenheid een fotoafdruk op een tegeltje met je zelfverzonnen woorden kunnen echt binnenkomen bij degene die dit in ontvangst neemt. Wat bijvoorbeeld te denken van een foto van je kinderen op een tegeltje met de woorden "voor de liefste papa". Als je daar geen goeie beurt mee maakt.

Tegeltjes personaliseren met een eigen foto

Wat is een leukere attentie dan een gepersonaliseerd keramisch tegeltje,compleet met een eigen foto en bijhorende spreuk of tekst? Bij tegeltjes.com is dit allemaal mogelijk. Je kan kiezen voor een zakelijke, grappige, emotionele of sobere uitwerking van de attentie. 

Wens je jouw collega's te bedanken voor een leuke samenwerking? Herinner je jouw zakenpartners graag aan een aangename collaboratie? Schenk je jouw ouders liever een blijvende herinnering aan hun prachtige kleinkinderen? Of gun je simpelweg jezelf een mooi souvenir aan een mooie of spannende vakantie-uitstap? Personaliseer dan jouw fototegeltje bij tegeltjes.com. 

Selecteer eerst uit het zeer uitgebreide aanbod de stijl en het type tegeltje dat je wenst. Zo kan je kiezen om het tegeltje van 15 x 15 cm volledig of slechts gedeeltelijk te laten bedrukken met jouw gekozen foto. De inkadering van de afbeelding zoek je eveneens zelf uit.

Opteer je voor een strakkere en sobere belijning of blijft het klassieke Delfts Blauwe tegeltje nog steeds jouw favoriet? Het resultaat is volledig volgens jouw eigen voorkeur.

Om het geschenk helemaal af te werken, kan je bovendien nog een leuke, grappige of passende tekst toevoegen. Ook qua lettertype, - grootte en positionering van deze tekst zijn de mogelijkheden eindeloos. Om de beste kwaliteit te garanderen, kan je kiezen om de print in de tegeltjes mee te laten branden. 

Op tegeltjes.com kan je de alom gekende keramische tegeltjes volledig naar eigen wens laten maken. Deze tegeltjes zullen zonder twijfel een blijvend aandenken worden aan een fijne tijd, leuke gelegenheid of geliefd persoon.

Kijk voor inspiratie op Tegeltjes.com en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Ben je op zoek naar het ideale geschenk voor je geliefde, je ouders of juf en meester? Dan kun je bij ons een tegeltje met je eigen foto laten bedrukken. Het is een originele manier om een aandenken aan iemand te schenken die je in je hart hebt gesloten. Een eenvoudig maar mooi gebaar!

Volledig gepersonaliseerd foto tegeltje bestellen

Jij kiest hoe je tegeltje met eigen foto er zal gaan uitzien. Er zijn honderden modellen waartussen je kunt kiezen. Combineer je graag je tegeltje met je eigen foto en een leuke tekst, of zegt één beeld meer dan duizend woorden en is je eigen foto voldoende?

Dankzij de snelle levering, namelijk binnen de 24u, kun je het tegeltje met je eigen foto meteen opmaken en morgen al schenken aan degene die het mooie cadeau mag ontvangen. Verras je familie en vrienden met dit originele geschenkje.

Voor elke gelegenheid is een tegeltje met foto leuk

Naast een cadeautje voor je omgeving kan een tegeltje met een eigen foto ook als aandenken dienen. Laat bijvoorbeeld een tegeltje met een eigen foto van je huwelijk bedrukken om dit aan je ouders, schoonouders, bruidsjonkers en bruidsmeisjes te schenken. 

Heb je afscheid moeten nemen van je trouwe huisdier en wil je graag een mooi aandenken? Een tegeltje met een eigen foto van jou met je lieve vriend laten bedrukken is een mooie manier om de herinnering in ere te houden. 

Tegeltjes met een eigen foto zijn er voor elke gelegenheid, ze kunnen herinneren aan een mooie gebeurtenis of ook aan een tijd vol herinneringen met afscheid als einde.

Vereeuwig jouw afbeelding op een tegeltje

'Eentje om op een tegel te zetten', dat horen we vaak beweren over een leuke uitspraak en we kennen ze allemaal die spreuken die menige schoorsteenmantel sieren. Maar, het kan nu ook met je favoriete foto. Voor altijd ingebakken in steen, klaar om pronkend aan de muur te hangen en elke dag bekeken en bewonderd te worden.

Je hebt ze vast ook, favoriete foto's. Wat doe je tot vandaag met die te gekke selfie, je trouwfoto, de eerste foto met je zoon of dochter, dat prachtige vakantiekiekje? Staan die foto's op je pc of smartphone en zit je er af en toe nog eens vertederd of glimlachend naar te kijken om ze dan weer weg te klikken?

Of plakken die bijzondere foto's in een album dat je slechts af en toe eens boven haalt met een familiefeestje? Jammer eigenlijk, want je kan zoveel meer doen met de afdruk van dat mooie moment. 

Laat jouw foto nu vereeuwigen op een tegeltje en hang die favoriete foto op een plek waar jij en je huisgenoten of bezoekers er elke dag van kunnen genieten. 
Of koop zo'n tegeltje met een persoonlijke foto erop als origineel geschenk voor iemand die je lief is.

Je zal er ongetwijfeld mee scoren bij een verjaardag, een huwelijk, Vaderdag of bij welke feestelijke gebeurtenis dan ook. Origineel en pakkend, zo'n uitermate persoonlijk geschenk laat gegarandeerd niemand onberoerd.

Haal ze dus maar tevoorschijn, die tot vandaag een beetje stiefmoederlijk behandelde foto's en laat ze op een bijzondere en betaalbare manier vereeuwigen.