• Tijdelijk gratis verzending vanaf 75,- (NL/BE)
  • Voor 17:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden*
  • Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur

Herdenkingstegeltjes

Een tegeltje voor een herdenking en gedachtenis is een geschikt artikel. Een herdenkingstegeltje wordt vaak gemaakt met een foto van bijvoorbeeld een overleden vader of moeder. Ook wordt een herdenkingstegeltje vaak op het graf of bij de urn geplaatst.
Bezig met laden...

Tegeltje voor een herdenking

Een passende tekst of afbeelding laten maken op een tegeltje ter nagedachtenis aan iemand? Of bijvoorbeeld voor een thematische gelegenheid met een Nederlandse vlag? Bijvoorbeeld voor 4 mei? Wij bedrukken de tegeltjes full colour, tijdens het selecteren van een tegeltje kan je het zelf gaan ontwerpen.

Dierbare eren of een bijzondere gebeurtenis

Als u op zoek bent naar een unieke en persoonlijke manier om iemand te herdenken, dan is een herdenkingstegeltje een mooie optie. Bij Tegeltjes.com kunt u eenvoudig een tegeltje maken om een dierbare te eren of een bijzondere gebeurtenis te herdenken.

Het maken van een herdenkingstegeltje begint met het kiezen van een ontwerp. Op de website van Tegeltjes.com kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen die speciaal zijn ontworpen voor herdenkingen. U kunt ook uw eigen ontwerp uploaden als u iets speciaals in gedachten heeft. Als u niet zeker weet wat u wilt, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Tegeltjes.com voor advies en ondersteuning.

Vervolgens kunt u uw persoonlijke boodschap invoeren. Dit kan een quote zijn, een gedicht, een herinnering of een simpel bericht. U kunt kiezen uit verschillende lettertypen, kleuren en formaten om uw bericht te personaliseren. Het is belangrijk om uw boodschap zorgvuldig te kiezen en te controleren op spelling- en grammaticafouten voordat u de bestelling plaatst.

Na het invoeren van uw bericht kunt u een voorbeeld van uw ontwerp bekijken om te zien hoe het eruit zal zien op de tegel. Als u tevreden bent met het ontwerp, kunt u de bestelling plaatsen. U kunt kiezen uit verschillende formaten en materialen, zoals keramiek of natuursteen, afhankelijk van uw voorkeur en budget.

De levertijd voor een herdenkingstegeltje is meestal een werkdag, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp. 

Als u hulp nodig heeft bij het maken van een herdenkingstegeltje of als u vragen heeft over de bestelling, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Tegeltjes.com. Het team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces en om ervoor te zorgen dat u een prachtig en persoonlijk herdenkingstegeltje ontvangt.

Kortom, als u op zoek bent naar een manier om een dierbare te herdenken of een bijzondere gebeurtenis te vieren, dan is een herdenkingstegeltje van Tegeltjes.com een mooie optie. Met verschillende ontwerpen, formaten en materialen kunt u een uniek en persoonlijk tegeltje maken om te koesteren en te delen met anderen.