• Gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Vaderdag cadeau voor papa en opa

Op zoek naar een mooi en origineel Vaderdag cadeau voor 2024? Voor je vader of voor je opa? Geef een persoonlijk tegeltje cadeau. Het tegeltje kan voorzien worden van bijvoorbeeld een leuke foto van jullie samen en een bijbehorende tekst of een mooie spreuk. Kies hieronder een tegeltje uit en geef dit bijzondere cadeau voor Vaderdag.
Bezig met laden...
Eigen ontwerp tegeltje
Eigen ontwerp tegeltje
Eigen ontwerp tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Foto tegel
Foto tegel
Foto tegel

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Vrolijk tegeltje
Vrolijk tegeltje
Vrolijk tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje licht
Delfts Blauw tegeltje licht
Delfts Blauw tegeltje licht

10,95

8,95

Antiek tegeltje
Antiek tegeltje
Antiek tegeltje

10,95

8,95

Colourful tegeltje
Colourful tegeltje
Colourful tegeltje

10,95

8,95

Eigen tegeltje maken
Eigen tegeltje maken
Eigen tegeltje maken

10,95

8,95

Een tegeltje geven als Vaderdag cadeau

Op Vaderdag geef je een blijk van waardering aan jouw vader, opa of bonuspapa voor al die keren dat hij jouw kapotte fietsband heeft geplakt, een grote spin heeft gevangen in je kamer of bij je voetbal- of hockeytraining is komen kijken in de regen en de kou. Om te laten zien hoe dankbaar je bent voor jouw papa kun je hem een leuk, passend cadeautje geven. Maar wat is nou leuk om te schenken aan je vader?

In dit geval kun je hem een tegeltje geven, waarop je de leukste foto van jullie samen plaatst, een lief tekstje waarin je je dankbaarheid uit of een grappige spreuk. Zo kun je op een makkelijke en originele manier laten zien hoeveel je van hem houdt en hem waardeert in je leven. Wat is er allemaal mogelijk?

Waarom iets geven aan je vader of opa op Vaderdag 2024?

Elke dag weer staat je vader of misschien wel je opa voor je klaar om je te helpen bij allerlei dingen in je leven. Zo is hij er om je op te vangen wanneer je het even moeilijk hebt en wanneer er iets gemaakt moet worden. Ook neemt je vader je mee om de leukste uitjes te ondernemen samen, zoals een dagje naar het Pretpark gaan, samen op vakantie gaan naar een leuke buitenlandse stad en een professionele voetbalwedstrijd zien. Voor al deze leuke momenten wil je je vader een passend bedankje geven, waarvoor Vaderdag de uitgelezen kans is.

Je dankbaarheid voor dit figuur in je leven kun je uiten door een passend cadeau te schenken. Op Vaderdag heb je namelijk de kans om te laten zien hoeveel je vader voor je betekent, waarbij je diverse soorten cadeaus kunt geven. Een bierpakket of BBQ schort zijn populaire opties, maar je kunt het ook creatiever en origineler aanpakken door een uniek cadeau te geven. Hierdoor laat je je vader zien dat je er echt over hebt nagedacht, wat hij extra zal waarderen.

Een tegeltje als Vaderdagcadeau, dat is een leuk idee!

Wat is er unieker, creatiever en origineler als cadeau op Vaderdag dan een wandtegeltje? Dit persoonlijke cadeau kan je vader thuis ophangen of juist op zijn bureau op kantoor neerzetten, waar hij af en toe naar kan kijken. Zo wordt hij herinnerd aan de leuke momenten die jullie hebben beleefd en de waardering die jij voor hem hebt. Het leuke aan dit idee van het geven van een tegeltje als cadeau is dat je het geheel kunt personaliseren door er een grappige foto, lieve tekst of wijze spreuk op te zetten.

Het tegeltje is per stuk te bedrukken bij ons, zonder instel- en opmaakkosten. Vervolgens wordt het tegeltje op 200 graden gebakken, waardoor jouw gepersonaliseerde idee echt in het keramiek gebrand wordt. Wat jij er maar op wilt hebben, printen wij rechtstreeks bij Tegeltjes.com op een tegeltje met een perfect resultaat. Zo kun jij je vader echt verrassen met jouw cadeau op Vaderdag.

Wat zet jij op een tegeltje met Vaderdag?

Bij ons kun je allerlei ontwerpen laten bedrukken op een tegeltje voor je vader, waaronder de volgende varianten.

Tegeltje met een wijsheid of spreuk

Een tegeltje ken je misschien vooral van de blauw versierde varianten die bij je oma en opa thuis hangen en een oude wijsheid vertonen. Echter, ook tegenwoordig is een tegeltje aan de wand of op de kast nog een hip en tijdloos cadeauom te geven. Voor iedereen is er wel een passende tegeltjeswijsheid te bedenken of een grappige quote die helemaal bij hem of haar past.

Dit geldt ook voor jouw vader, die vast wel een grappige leus heeft die hij vaak gebruikt of een spreuk die helemaal geschikt is voor hem. Deze kun je laten vereeuwigen op een tegeltje, zodat hij deze elke keer als hij naar het toilet gaat of staat te tandenpoetsen even kan bekijken.

Tegeltje met een lieve tekst

In plaats van een spreuk of quote kun je een tegeltje ook laten bedrukken met een lief en leuk tekstje, waarin je bijvoorbeeld je dankbaarheid voor je vader uit. Of schrijf een grappige anekdote over een bijzondere gebeurtenis die jullie samen hebben beleefd. Zo wordt je vader steeds herinnerd aan een leuk moment of moet hij even lachen om een grappige gebeurtenis. Tevens geef je zo een persoonlijk cadeau aan je vader, waarin je extra moeite hebt gestopt.

Tegeltje met een grappige foto

Tot slot is het ook mogelijk om je dankbaarheid in beelden uit te drukken door een foto op een tegeltje te laten drukken. Plaats er een recente foto op of juist een hele oude foto, waardoor jouw vader steeds weer even terug kan gaan in de tijd. Op deze manier vereeuwig je een van de leukste herinneringen van jullie samen op een subtiel tegeltje aan de muur.

Een tegeltje geheel naar jouw wensen en behoeften

Voor al jouw behoeften, ideeën en wensen bieden wij bij Tegeltjes.com een geschikt tegeltje aan. Hierbij wordt de inkt van jouw lieve tekst of grappige spreuk in het keramiek gebrand, zodat het voor altijd jouw gedachten weerspiegelt, of het nou gaat om een wijsheid, foto of tekst. Bovenal geef je met een gepersonaliseerd tegeltje een persoonlijk cadeau aan je vader, dat hij voor altijd in huis op een geschikte plek kan koesteren.

Hieronder vind je enkele leuke Vaderdag teksten voor op een tegeltje ter inspiratie

- Menigeen is vader geworden zonder dat zijn vrouw daar iets van merkte.    De Funès 
- Het vertrouwen van jongelui wint men het gemakkelijkst door niet hun vader te zijn. de Montherlant
- Je bent de alleriefste papa van de hele wereld.
- Het moet vreselijk zijn om door je vader begrepen te worden. Mijlemans
- Vader tot dochter: "Jongens zijn net als kogels. Zolang je ze hoort fluiten is er nog geen kwaad geschied." Gerd De Ley
- Ge kunt de vriend van uw vader worden, van moeder blijft ge steeds het kind. Laurilland - Eén vader is meer dan 100 schoolmeesters. G.Herberg
- De slechtste tijd om vader te worden is 18 jaar voor een oorlog. E.B.White
- Vaders, zijn mensen die met je vechten, maar die je geen pijn doen. Christine 11 j
- Moderne vader-zoon dialoog: "Wat is er met jou aan de hand?" - "Ik heb weer ruzie met je vrouw." W.van Broeckhoven 
- Vader tot achttienjarige zoon: "Heb je er wat op tegen als ik vanavond zelf met de wagen uitga? Ik neem namelijk je moeder mee en ik zou graag indruk op haar maken." 
- Lieve papa je bent de beste vader van de hele wereld
- Liefste papa, vandaag dit mooie cadeautje speciaal voor jou gemaakt!
- Mijn vader was de oudste van 4 meisjes.    
- Een vader geeft geen raad, hij geeft een voorbeeld.    J.Rogge
- Een vader die zijn zoon prijst, verheerlijkt zichzelf.    China
- Het meest persoonlijkste cadeautje speciaal voor Vaderdag.
- Ik heb altijd geprobeerd mijn zoon te behandelen als een dierbare metgezel, met wie ik op reis was door een land waar ik al eerder was geweest maar hij niet.

Een tegeltje zelf ontwerpen en cadeau doen, is nog nooit zo eenvoudig geweest door het ruimte aanbod en de kwalitatieve producten bij ons. Je kunt je ontwerp helemaal zelf samenstellen met jouw favoriete foto en/of tekst. Wat zet jij op het tegeltje voor jouw vader om te geven op Vaderdag?