• Gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Kerstcadeau 

Op zoek naar een origineel en persoonlijk kerstcadeau? Ontwerp hier jouw unieke tegel met een unieke tekst of foto. Een tegeltje voor de kerst is een erg leuk geschenk voor bijvoorbeeld het werk (werknemers, werkgever of zakelijke relaties) maar ook leuk voor onder de kerstboom voor een man of vrouw. Zo zou je bijvoorbeeld een bijzondere tekst van het afgelopen jaar op het tegeltje maken of te bedanken voor het afgelopen jaar voor alle inzet. Ontwerp hier jouw unieke tegel, per stuk te ontwerpen.
Bezig met laden...
Eigen ontwerp tegeltje
Eigen ontwerp tegeltje
Eigen ontwerp tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Foto tegel
Foto tegel
Foto tegel

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Hollandse molen tegeltje
Hollandse molen tegeltje
Hollandse molen tegeltje

10,95

8,95

Vrolijk tegeltje
Vrolijk tegeltje
Vrolijk tegeltje

10,95

8,95

Huwelijk tegeltje
Huwelijk tegeltje
Huwelijk tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Eigen tegeltje maken
Eigen tegeltje maken
Eigen tegeltje maken

10,95

8,95

Het leukste kerstcadeau voor je werknemers

Komt die tijd van het jaar er weer aan en zit je al met je handen in je haar gebogen over de vraag wat je gaat geven aan jouw personeel om hun feestdagen goed in te luiden? Kerstmis is immers een feestdag die zich niet beperkt tot vrienden en familie, maar waarbij ook dankbaarheid wordt geuit naar de werknemers van een bedrijf voor weer een jaar van loyale inzet.

Als eigenaar van een bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het besturen van een (groot) personeelsbestand, waarbij je rond Kerstmis je waardering voor hen kunt uiten via een geschikt cadeau met een passend kerst en nieuwjaarswens. Maar wat kun je dan het beste geven? Zoek dan niet verder en schenk jouw medewerkers een gepersonaliseerd tegeltje. Dit cadeau is geschikt voor alle mannen en vrouwen die zich dagelijks voor jouw bedrijf inzetten.

Waarom iets geven aan je personeel met Kerst?

Met Kerstmis herdenken we een jaar van vreugde, liefde en onmiskenbare inzet voor anderen, wat ook op de werkvloer van bedrijven geldt. Veel bedrijven organiseren daarom ook kerstborrels, waarbij iedereen lekker met elkaar een drankje kan drinken en hapjes kan eten, terwijl het einde van weer een jaar werken nadert. Als ondernemer is kerst ook een middel om je dankbaarheid uit te spreken en te uiten naar je klanten, medewerkers en zakenpartners.

Deze dankbaarheid kun je uiten in de vorm van een passend cadeau voor al je werknemers. Maar wat kun je in dit geval het beste geven aan de mannen en vrouwen die zich dagelijks op jouw werkvloer begeven?

Een traditioneel kerspakket is al jaren niet meer zo populair en steeds meer wordt creativiteit en originaliteit gebruikt bij het geven van een cadeautje op deze feestdag. Dit laat namelijk zien dat je als werkgever echt hebt nagedacht over een passend cadeau, wat je personeel extra waardeert. Verschillende onderzoeken laten namelijk zien dat de ontvangers van dit soort unieke geschenken er heel blij mee zijn.

Voor een man, vrouw of voor een bijzondere gebeurtenis

Een voorbeeld van een uniek, creatief en origineel kerstcadeau met bijvoorbeeld een kerstgedicht voor alle medewerkers van jouw bedrijf is het geven van een tegeltje. Deze kan iedereen thuis aan de muur ophangen of juist op kantoor neerzetten om er zo nu en dan even naar te kijken.

Het leuke aan dit cadeau is dat je het helemaal kunt personaliseren met een bijpassende foto, een tekstje en/of het logo van je onderneming, of een prachtige kerstwens of kerst spreuk. Wat jij er maar op wilt, printen wij bij Tegeltjes.com rechtstreeks op een tegeltje met het beste resultaat.

Deze tegeltjes kunnen per stuk worden bedrukt, zonder dat hierbij opmaak- en instelkosten komen kijken. Alle producten worden overigens op 200 graden gebakken, zodat de opdruk van jouw tegeltjes echt erin gebrand worden. Zo gaan de tegeltjes lang mee en laat je aan je werknemers zien dat je geld en moeite hebt gestoken in hun perfecte cadeau.

Soorten tegeltjes als kerstcadeau voor je werknemers

Je kunt allerlei soorten tegeltjes laten bedrukken bij ons om te geven aan je medewerkers met Kerstmis. De volgende varianten zijn een optie.

Tegeltje met een wijsheid of spreuk

We kennen tegeltjes vooral als de vierkante, bedrukte, gladde stenen waarop een wijze, oude spreuk vermeld staat. Maar ook nu nog zijn deze tegeltjes nog hip, tijdloos en een leuk cadeau om aan iemand te geven. Iedereen heeft ook wel een tegeltjeswijsheid die passend en geschikt is.

Dit kun je voor jouw medewerkers ook laten vereeuwigen op een wandtegeltje, waarop je een leuke wijsheid of spreuk zet die past bij jouw bedrijf. Voeg er ook nog je bedrijfslogo aan toe om het ontwerp helemaal af te maken. Wanneer men dan naar het tegeltje kijkt, of dat nu thuis is of op kantoor, wordt er weer even aan het bedrijf gedacht, wat verbondenheid opwekt.

Tegeltje met een foto

Wil je je dankbaarheid niet in woorden uitdrukken, maar in beelden? Dan kun je een tegeltje voor je werknemers laten bedrukken met een foto. Gebruik bijvoorbeeld een groepsfoto die is gemaakt tijdens een borrel of een personeelsuitje met al het personeel. Zo creëer je eveneens verbondenheid tussen je werknemers en met jou als werkgever, doordat men steeds wordt herinnerd aan de leuke momenten op het werk.

Daarnaast kun je ook een andere foto op het tegeltje laten bedrukken, zoals van de locatie van het bedrijf of andere werk gerelateerde beelden.

Tegeltje met een tekst

In plaats van een bijzondere wijsheid, spreuk of foto kun je op het tegeltje voor je personeel ook een leuk tekstje plaatsen. Je kunt voor alle medewerkers een paar zinnen opschrijven over je dankbaarheid voor hun harde inzet van dat jaar, maar je kunt ook voor iedere man of vrouw in jouw team een persoonlijk tekstje schrijven. Hierdoor voelen mensen zich extra gewaardeerd door jouw moeite en persoonlijke benadering.

Tegeltjes, voor al jouw wensen en behoeften

Voor al jouw wensen en behoeften is er bij ons een aanbod beschikbaar, waarbij de inkt van jouw tekst of spreuk in het keramiek van het tegeltje wordt gebrand. Zo zijn de tegeltjes permanent voorzien van de gepersonaliseerde opdruk, of het nou gaat om wijsheden, foto's of teksten. Bovenal geef je hiermee een persoonlijk cadeau aan je personeel, wat zij voor altijd in hun huis of op kantoor kunnen koesteren.

Een tegeltje maken en als cadeau geven, is nog nooit zo makkelijk geweest door de ruime keuze en kwalitatieve producten. Door de mogelijkheid om je ontwerp zelf samen te stellen, kun je het geheel personaliseren met jouw logo en een leuke foto of tekst. Wat ga jij op de tegeltjes zetten als kerstcadeau voor je werknemers?