• gepersonaliseerd kaartje
  • voor 17:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • webshop Keurmerk & Webwinkelkeur
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Hollandse kunst


Met trots presenteren wij de Hollandse kunstwerken op keramische tegeltjes. Van bekende werken, zoals het Meisje met de parel van Johannes Vermeer tot aan Rembrandt van Rijn. De tegeltjes zijn in verschillende maatvoeringen te bestellen, per stuk tot aan prachtige tableaus voor aan de muur. 
Bezig met laden...

Eer de Hollandse kunst op een tegeltje


Het bedrukken van Hollandse kunst op een tegeltje is een geweldige manier om de prachtige werken van bekende Nederlandse meesters zoals het Meisje met de parel of de Nachtwacht te eren. Tegeltjes met kunstafdrukken hebben een lange traditie in Nederland en zijn een populaire vorm van decoratie en verzamelobjecten geworden. Deze tegeltjes zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook een interessante kijk op de rijke artistieke geschiedenis van Nederland.

Het Meisje met de parel tegeltje

Het Meisje met de parel, geschilderd door Johannes Vermeer, is een van de meest iconische werken uit de Gouden Eeuw. Het afbeelden van dit meesterwerk op een tegeltje geeft mensen de mogelijkheid om een klein stukje van deze tijdloze schoonheid in hun eigen huis te brengen. De subtiele details van het schilderij, zoals het mysterieuze gezicht van het meisje en de glinsterende parel, kunnen op het tegeltje worden gereproduceerd met behulp van moderne druktechnieken. Dit zorgt voor een levendig en nauwkeurig beeld dat de fijne nuances van het originele schilderij weerspiegelt.

Rembrandt van Rijn kunstwerken op tegeltjes

Een andere Nederlandse meester die bekend staat om zijn indrukwekkende kunstwerken is Rembrandt van Rijn. Zijn beroemde schilderij de Nachtwacht is een meesterwerk van compositie en licht. Het reproduceren van dit meesterwerk op een tegeltje vereist vaardigheid en aandacht voor detail, zodat de levendige kleuren en dramatische elementen van het originele schilderij worden behouden. Het resultaat is een prachtig tegeltje dat de krachtige uitstraling van de Nachtwacht vastlegt en mensen dagelijks herinnert aan de grootsheid van dit meesterwerk.

Het bedrukken van Hollandse kunst op tegeltjes biedt talloze mogelijkheden voor decoratie en geschenken. Ze kunnen worden gebruikt als muurdecoratie in huis of op kantoor, als onderdeel van een kunstcollectie of zelfs als aandenken aan een bezoek aan Nederland. Het is ook mogelijk om gepersonaliseerde tegeltjes te maken met een kunstafdruk naar keuze, waardoor mensen hun favoriete werken kunnen vereeuwigen op een unieke manier.

Bij het bedrukken van kunst op tegeltjes is het belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige materialen en druktechnieken om de levendigheid en duurzaamheid van het kunstwerk te waarborgen. Moderne drukmethoden, zoals keramische transfers, kunnen een uitstekende beeldkwaliteit en langdurige resultaten bieden.

Al met al biedt het bedrukken van Hollandse kunst op tegeltjes een prachtige manier om de rijke artistieke erfenis van Nederland te vieren. Of het nu gaat om het Meisje met de parel of de Nachtwacht, deze kunstwerken kunnen op een unieke manier worden vereeuwigd en kunnen een blijvende indruk maken in elke omgeving.