• Gepersonaliseerd kaartje
 • Voor 16:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
 • Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Moederdag cadeau

Moeders zijn ontzettend belangrijk en mogen ook zeker in het zonnetje gezet worden. Moeders spelen een hele prominente rol in de opvoeding en helpen de kinderen bij het vormen van hun identiteit. Niks kan zich ook maar lichtelijk vergelijken met de liefde van de moeder. Moederliefde is het mooiste wat er is. Je moeder zal je hele leven lang zo veel voor jou doen, zich door alle bochten wringen om jou altijd gelukkig te zien. En daar mag je best vaker je dankbaarheid voor uitspreken. Moederdag hoort elke dag gevierd te worden en daar hoort een bijzonder cadeau bij. Maak bijvoorbeeld een bijzonder tegeltje als Moederdag cadeau met een persoonlijke tekst of foto

Full colour bedrukking | Premium HD kwaliteit tegel
Bezig met laden...
Eigen ontwerp tegeltje
Eigen ontwerp tegeltje
Eigen ontwerp tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Foto tegel
Foto tegel
Foto tegel

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje
Delfts Blauw tegeltje

10,95

8,95

Huwelijk tegeltje
Huwelijk tegeltje
Huwelijk tegeltje

10,95

8,95

Eigen tegeltje maken
Eigen tegeltje maken
Eigen tegeltje maken

10,95

8,95

Moederdag cadeau

Toch is er één dag in het jaar waarbij je ze extra in het zonnetje mag zetten en dat is moederdag. Tijdens moederdag kun je je moeder flink verwennen met allerlei lekkers en leuks. Cadeautjes horen er toch écht bij. Vaak wordt online de vraag gesteld of je tijdens moederdag en vaderdag ook een geschenk hoort te geven. Wij zien geen reden waarom je dit niet zal doen. Als je iemand wilt vieren en extra in het zonnetje wilt zetten is een extra attentie toch helemaal leuk?

Wie vindt een cadeau krijgen nou niet leuk? En stiekem is het misschien zelfs nog leuker om een cadeau te geven. Vooral als het om een cadeau gaat dat uniek en gepersonaliseerd is.

Nu we het er over eens zijn dat we een cadeau horen te geven op moederdag is het belangrijk dat we weten wat we gaan geven. Onze tip? Een bedrukt tegeltje. Het is een uniek en bijzonder cadeau, één die je moeder hoogstwaarschijnlijk nog niet eerder heeft gekregen. Zo heb ook jij hebt de kans om de eerste te zijn die haar zo een schitterend tegeltje schenkt.

Waarom een tegeltje cadeau geven aan moeder of oma

Een tegeltje cadeau geven is een heel tof, origineel en betaalbaar idee. Het is een heel origineel cadeau omdat het niet veel voorkomt en door de personalisatie ook heel uniek is. Je kunt niet zomaar een winkel binnenstappen en een gepersonaliseerd tegeltje kopen. Een gepersonaliseerd tegeltje wordt op bestelling speciaal voor jou gemaakt op basis van jouw wensen.

Zo kun je jouw moeder een leuk cadeau geven waarvan ze direct zal zien dat het speciaal voor haar is gemaakt. Ze zal zich heel speciaal voelen wanneer ze het gepersonaliseerde cadeau ziet.

En net zo uniek als dat jouw moeder is, is een gepersonaliseerd tegeltje ook. Wij bieden tientallen designs aan waar je uit kunt kiezen. De website is heel handig ingedeeld en je kunt per gelegenheid zien welk tegeltje en bijbehorend ontwerp wij aanraden.

Onder het kopje 'momenten' kun je zien voor welke gelegenheden wij tegeltjes aanbieden. Zo hebben we een kopje moederdag waar je alle designs kunt zien waarvan wij denken dat die geschikt zijn voor een tegeltje voor de mama of de oma. Het staat je natuurlijk vrij om op de website rond te kijken en voor een ander ontwerp te kiezen.

Naast de ontwerpen die wij hebben ontworpen en beschikbaar stellen aan onze klanten heb je ook nog andere opties voor het ontwerpen van jouw gepersonaliseerde moederdag cadeau. Je kunt er namelijk voor kiezen om een eigen ontwerp te laten drukken op het tegeltje. Ben je creatief en goed met photoshop of een ander ontwerp programma? Dan kun je ook een eigen design maken en deze op een tegel laten afdrukken.

Of wellicht heb je een leuke foto van jou en je moeder samen. Of een foto die haar heel dierbaar is. Ook dit kun je op een gepersonaliseerd tegeltje laten afdrukken. Een foto op een tegel is heel anders dan een foto in een fotolijst. Het is nét iets unieker en maakt het cadeau des te meer bijzonder.

Moederdag cadeau ideeën

Andere ideeën die je kunt implementeren bij het ontwerpen van jouw moederdag tegeltje zijn als volgt:

1. Schrijf een mooi gedicht voor je moeder. Vertel haar hoe belangrijk ze voor jou is en waarom je zo veel van haar houdt. Beschrijf bepaalde character eigenschappen die je waardeert en zorg dat het rijmt. Zo krijgt het tegeltje ook zijn oorspronkelijke tegelspreuk uitstraling.

2. Leuk voor zowel de moeder als de oma is een tegeltje met de namen van al haar kinderen. Dit is een heel leuk idee, vooral als je een wat groter gezin hebt. Je kunt of de namen met geboorte data noteren of je maakt een familieboom ontwerp. Deze kun je ook laten afdrukken op het tegeltje. Een familieboom met op elke tak een naam van een familielid. Zo krijg je een duidelijk overzicht in de vorm van een tof tegeltje dat je kunt ophangen.

3. Omschrijf een mooie herinnering die je hebt aan je moeder of oma. Wellicht iets uit je kindertijd of een gebeurtenis onlangs. Een dag of een moment dat voor altijd vereeuwigd verdiend te worden. Zo maak je het cadeau heel waardevol, uniek en bijzonder. Elke keer als je moeder of oma langs het tegeltje loopt zal ze met warme gevoelens terugdenken aan het moment dat je hebt omschreven. Je geeft haar een blijvende herinnering cadeau aan een mooie dag en dat is werkelijk waar onbetaalbaar.

4. Een grappige tekst doet het vaak ook goed op een tegeltje. Denk hierbij aan de typische rijmende tegelspreuken. Schrijf iets dat je moeder zal doen lachen zodat ze elke keer als ze het tegeltje passeert even een leuk momentje heeft.

Met deze tips weten wij zeker dat jij een heel leuk ontwerp zult aanleveren. Je moeder of oma zal heel erg blij zijn met dit verrassende, unieke cadeau. Een tegel is niet alleen leuk om te bewonderen bij ontvangst maar kun je ook een mooi plekje in je huis geven. Hierdoor kan je moeder of oma dagelijks van jouw cadeau genieten.

Daarnaast is het ook geen duur cadeau maar een relatief goedkoop cadeau. Moeders willen toch vaak dat je niet zoveel geld aan ze uitgeeft omdat ze liever willen dat je er iets leuks mee voor jezelf doet. Een tegel cadeau geven is daarom een win-win. Je moeder krijgt een mooi gepersonaliseerd cadeau en het hoeft je helemaal niet zo veel geld te kosten. Iedereen blij!

Moederdag teksten

Moederdag is een speciale dag om onze moeders te eren en waarderen voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Het is een gelegenheid om onze liefde en dankbaarheid te tonen door middel van mooie woorden. Hier zijn enkele leuke voorbeeldteksten die je kunt gebruiken om je moeder te laten weten hoeveel ze voor je betekent:

 1. "Lieve mama, op deze speciale dag wil ik je bedanken voor je onvoorwaardelijke liefde, steun en toewijding. Je bent de beste moeder ter wereld en ik ben zo dankbaar dat ik jouw kind mag zijn. Fijne Moederdag!"

 2. "Mam, jij bent de spil van ons gezin en de bron van warmte en geluk in ons leven. Ik waardeer al je opofferingen en de eindeloze zorg die je aan ons geeft. Je bent mijn inspiratie en mijn heldin. Ik hou ontzettend veel van je. Gelukkige Moederdag!"

 3. "Voor de vrouw die me heeft geleerd hoe ik moet liefhebben, lachen en doorzetten, wil ik vandaag een speciale boodschap sturen. Je bent mijn rots en mijn beste vriendin. Bedankt voor alles, mama. Ik wens je een schitterende Moederdag!"

 4. "Mama, je bent de engel die altijd over mij waakt en me beschermt tegen alle moeilijkheden. Jouw onvoorwaardelijke liefde heeft me door de donkerste tijden geleid. Ik ben gezegend met jou als mijn moeder. Fijne Moederdag, met heel veel liefde."

 5. "Op deze dag wil ik je laten weten hoezeer ik jouw moederliefde waardeer. Je hebt me altijd gesteund en geloofd in mijn dromen. Bedankt voor het zijn van mijn grootste supporter. Ik hou ontzettend veel van je, mama. Gelukkige Moederdag!"

 6. "Lieve moeder, je bent de belichaming van onvoorwaardelijke liefde en zorgzaamheid. Je hebt me geleerd wat echt belangrijk is in het leven en je bent altijd mijn steun en toeverlaat geweest. Ik ben dankbaar voor elke dag die ik met jou heb. Fijne Moederdag!"

 7. "Mam, jij bent de lijm die onze familie bij elkaar houdt. Je hebt een speciale manier om iedereen om je heen gelukkig te maken. Bedankt voor alle mooie herinneringen die we samen hebben gemaakt. Ik wens je een geweldige Moederdag vol vreugde en liefde."

 8. "Voor de vrouw die me heeft geleerd hoe ik moet liefhebben, lachen en nooit opgeven, wil ik op deze speciale dag mijn waardering uiten. Je bent een voorbeeld van kracht en moed. Ik ben gezegend met jou als mijn moeder. Gelukkige Moederdag!"

 9. "Mama, je bent mijn steunpilaar en mijn grootste cheerleader. Je hebt me altijd aangemoedigd om mijn dromen na te jagen en in mezelf te geloven. Ik ben dankbaar voor jouw onvoorwaardelijke liefde. Fijne Moederdag.