• gepersonaliseerd kaartje
  • voor 17:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • webshop Keurmerk & Webwinkelkeur
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

15 x 20 cm tegeltje

Dit is een grotere tegel van het formaat 15 x 20 cm. De tegel is in zijn geheel te voorzien van eigen opdruk. De tegel is luxe afgewerkt met een hoogglans coating. Een waanzinnig mooi cadeau! Klik op één van de tegeltjes om aan de slag te gaan. 
Bezig met laden...
Tegel 15 x 20 cm
Tegel 15 x 20 cm
Tegel 15 x 20 cm

21,95

19,95

Bestel een tegeltje van 15 x 20 cm met eigen tekst of foto

Een gepersonaliseerd tegeltje van 15 x 20 cm is een leuk cadeau om te geven en te ontvangen. Bij Tegeltjes.com kun je eenvoudig zo'n tegeltje laten maken met je eigen tekst of foto. In deze tekst lees je hoe je dit kunt doen.

Allereerst ga je naar de website van Tegeltjes.com en kies je voor de optie 'Luxe Tegeltjes'. Hier kun je het gewenste formaat kiezen, in dit geval dus 15 x 20 cm. Vervolgens kun je een ontwerp kiezen of je eigen ontwerp uploaden. Als je een eigen ontwerp wilt uploaden, zorg er dan voor dat deze van goede kwaliteit is en de juiste afmetingen heeft.

Als je eenmaal een ontwerp hebt gekozen of geüpload, kun je aan de slag met de tekst. Kies een mooie lettertype en kleur voor je tekst en plaats deze op de plek waar jij hem het mooist vindt. Let erop dat je tekst goed leesbaar is en niet te klein wordt afgedrukt. Als je tevreden bent met het ontwerp, kun je het tegeltje bestellen.

Snel in huis

Als je het tegeltje hebt besteld, wordt deze door Tegeltjes.com zo snel mogelijk voor je gemaakt. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat het tegeltje bij je wordt bezorgd. Als je het tegeltje op een specifieke datum nodig hebt, is het verstandig om dit tijdig aan te geven bij Tegeltjes.com.

Een gepersonaliseerd tegeltje van 15 x 20 cm is een leuk cadeau om te geven bij verschillende gelegenheden. Zo kun je er bijvoorbeeld een foto op laten zetten van een mooie herinnering met een vriend of familielid, of een grappige tekst voor een collega die afscheid neemt. Het tegeltje is daarnaast ook geschikt als decoratie voor in huis, bijvoorbeeld in de keuken of de badkamer.

In conclusie is het maken van een gepersonaliseerd tegeltje bij Tegeltjes.com een eenvoudig proces. Met een eigen ontwerp en tekst maak je in een paar stappen een uniek cadeau of mooie decoratie voor in huis. Bij Tegeltjes.com kun je rekenen op goede kwaliteit en snelle levering, zodat je snel kunt genieten van je gepersonaliseerde tegeltje.