Offerte aanvragen

Bent u van plan om een groter aantal tegeltjes te laten bedrukken en bent u benieuwd wat voor een scherpe offerte wij voor u kunnen maken? Vraag dan een offerte bij ons aan! 

Wij leveren tegeltjes voor particulieren en bedrijven en kunnen wij grotere aantallen zeer scherpe tarieven aanbieden! Wij zijn de goedkoopste van Nederland op het gebied van tegeltjes bedrukken! Tegeltjes bedrukken is niet alleen leuk maar ook goedkoop! 

Wij garanderen de beste kwaliteit tegeltjes, de tegeltjes mogen full color bedrukt worden zonder extra kosten! Wij bakken de tegeltjes op echt keramiek!

Offerte aanvragen? Stuur een email naar info@tegeltjes.com

Tegeltjes offerte

 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Veilig en vertrouwd sinds 2008!

Sinds 2008 zijn wij actief op het gebied van tegeltjes bedrukken. Zo zijn wij begonnen vanuit het "zolderkamertje" en zitten momenteel in een groot bedrijfspand waar wij dagelijks leuke tegeltjes maken. Alle tegeltjes worden vanuit onze eigen drukkerij geproduceerd en verzonden naar het binnenland en het buitenland. 


   

De beste kwaliteit!

De tegeltjes zijn gemaakt van keramiek en doorgaans van het formaat 15 cm x 15 cm. De tegeltjes worden gebakken waardoor uw opdruk in de tegel gebrand wordt. Dit zorgt voor een optimaal resultaat! De bedrukte tegeltjes kunnen per stuk besteld worden maar ook in grotere aantallen. Veel plezier met het laten maken van een tegeltje!

Contactgegevens

Tegeltjes.com
Laan van de Leeuw 14
7324 BD Apeldoorn
The Netherlands

(T) +31 (0)55 - 36 06 537

(E) algemeen: info@tegeltjes.com
(E) zakelijk: zakelijk@tegeltjes.com

Tegeltjes.com

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel