• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING

Spreuken tegeltje


Op zoek naar een adres waar u een prachtig spreuken tegeltje kan maken? Dan ben u bij Tegeltjes.com op het juiste adres. Hieronder zijn enkele mooie tegeltjes terug te vinden welke je kunt maken met een spreuk, wijsheid, tekst, gezegde, een mooie foto of logo!


Spreuken tegeltje maken bij Tegeltjes.com


Een spreuken tegeltje is een oer hollands idee dat tegenwoordig op een tegeltje gedrukt kan worden. Een spreuken tegeltje komt steeds meer voor en wordt steeds vaker besteld. Een spreuken tegeltje is zeer uiteenlopend en voor diverse doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld om iemand voor schut te zetten of om afscheid te nemen van iemand. 

Altijd al uw eigen spreuken tegeltje willen maken? Dat kan nu bij ons! Zo kunt u uw eigen tekst/spreuk in combinatie met een leuke foto op een persoonlijk tegeltje maken. Elke tegeltje dat wij aanbieden binnen onze webwinkel kunt u ook voorzien van een eigen spreuk en/of foto

Hieronder vindt u enkele prachtige (de meest populaire spreuken tegeltjes), welke u geheel naar eigen smaak kunt gaan designen!