• Gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Housewarming cadeau

Op zoek naar een housewarming cadeau voor een man, vrouw of misschien wel voor een gezin? Een housewarming is een feest dat wordt gegeven voor vrienden en familieleden wanneer men net verhuisd is. De bedoeling is om samen het huis in te zegenen en gezamenlijk aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Een housewarming is daarom een gezellige bijeenkomst die gepaard gaat met overheerlijke hapjes en drankjes. Ook mogen de cadeaus niet vergeten worden. Net als bij een ieder andere blijde viering, horen bij een housewarming ook cadeautjes. Maar wat geef je dan precies bij een housewarming? Ontwerp hier jouw unieke tegel.

Full colour opdruk | Premium HD kwaliteit


Housewarming cadeau

Er zijn zo veel cadeaumogelijkheden dat je misschien even niet weet waar je het moet zoeken. Geen zorgen, wij hebben de ideale tip voor jou. Geef een gepersonaliseerd tegeltje cadeau. Of maak er een mooie collectie van en geef een aantal tegeltjes cadeau.

Het is een uniek cadeau dat je geheel kunt personaliseren. Het neemt niet veel ruimte in beslag maar kan wel elke ruimte net een beetje dat extra's geven. Vooral in een nieuw huis is de sfeer heel belangrijk. Fleur iedere kamer tijdens de housewarming op met een bijzonder bedrukte tegel. Het is een cadeau waar de ontvanger nog vele jaren van kan genieten. Ook is er op deze manier een blijvende herinnering van jou aanwezig in de woning.

Het toffe aan een bedrukt tegeltje is dat je het kunt schenken aan iedereen. Jong of oud, man of vrouw, zo een gepersonaliseerd tegeltje valt bij iedereen goed in de smaak.

Begin je al enthousiast te raken maar weet je nog niet zo goed wat je dan precies op het tegeltje moet laten drukken? We geven je graag tips.

Een persoonlijke boodschap

Een gepersonaliseerd cadeau is tof om te geven om veel verschillende redenen. Eén van de hoofd redenen is dat je jouw persoonlijke boodschap op het cadeau kunt laten drukken. Iedereen kan naar een winkel gaan en een vaas of een geurkaars kopen.

Ondanks dat dit ook leuke cadeaus zijn weet je nooit of het in het interieur van de nieuwe woning past of dat de geur van de geurkaars in de smaak zal vallen. Bij een bedrukt tegeltje zal je nooit tegen dat probleem aanlopen. Het is klein van formaat en heeft een persoonlijke boodschap. Daarmee kan je de plank nooit mis slaan.

Een persoonlijke boodschap geeft aan dat je veel om de persoon geeft en extra energie en moeite in het cadeau hebt gestoken.

Op onze tegeltjes kun je perfect deze persoonlijke boodschap laten drukken. Je kunt uit verschillende mogelijkheden kiezen wat betreft de bedrukking van de tegeltjes. Je kunt gaan voor een foto, een tekst of een design. Omdat je alle kanten op kunt gaan kun je lekker met jouw creativiteit aan de slag. Ga je voor een toffe herinnering in de vorm van een foto? Maak je een foto collage van tegeltjes door een set van 6 of 9 stuks te geven? Of kies je toch voor een persoonlijke boodschap? Zoals we zeiden, je kunt er alle kanten mee op.

Ideeën voor de bedrukking van de tegeltjes voor een man of vrouw

1. Gebruik de lievelings quote van de ontvanger: Heeft degene aan wie je het tegeltje schenkt een favoriete quote? Een zin die de ontvanger zelf vaak gebruikt of een citaat uit een favoriete film? Of een quote uit een bijzonder boek? Laat deze dan drukken op het tegeltje.

2. Favoriete songtekst: muziek is voor veel mensen heel waardevol. Een tekst van een lied kan je terugbrengen naar een bepaalde tijd in je leven of je doen herinneren aan een mooie herinnering. Heeft de ontvanger een lied wat hen heel dierbaar is? Haal een aantal zinnen uit dit lied en laat het drukken op het tegeltje.

3. Schrijf zelf een gedicht: Een housewarming symboliseert vaak een nieuw begin. Geef de ontvanger van dit tegeltje een mooi gedicht dat laat zien hoe blij en trots je bent op de ontvanger. Een gedicht hoeft niet altijd perse te rijmen. Je kunt ook in een aantal zinnen uitdrukken hoe bijzonder trots je bent.

4. Picture perfect: Gaat de ontvanger samenwonen met hun partner, laat dan een tegeltje bedrukken met een leuke foto van het koppel. Zijn ze onlangs getrouwd, ga dan voor een foto van het huwelijksfeest. Een foto van de eerste date is ook altijd een leuke tip.

5. Maak je eigen ontwerp: Ben je zelf een beetje creatief ingesteld? Ontwerp dan je eigen ontwerp. Deze kun je namelijk ook op een tegeltje laten drukken. Zo kun je het cadeau zelfs nog meer personaliseren. Ontwerp een design dat volledig past bij de ontvanger. Een ontwerp over de hobby of passie van de ontvanger of misschien een combinatie van een foto met een korte tekst erbij? Het kan allemaal. Denk hierbij ook goed aan de ruimte waar het tegeltje voor bedoeld is. Ontwerp je het voor de wc, de keuken, de slaapkamer of misschien de woonkamer? Bij elke ruimte past een andere sfeer. Hou daar rekening mee tijdens het schrijven.

Wil jij ook graag een tegeltje cadeau geven tijdens een housewarming, wacht dan niet langer. Met tientallen unieke tegel designs waar je uit kunt kiezen, zullen er genoeg tussen zitten die je kunt personaliseren. Wil je liever je eigen ontwerp aanleveren of gebruik maken van een toffe foto die je in je bezit hebt? Het is allemaal mogelijk. Ook kan een combinatie van een tekst met een foto een tof resultaat opleveren. Maak dan zelf een ontwerp waarin je beiden verwerkt en laat dit ontwerp dan drukken op een tegeltje.

Laat jouw tegelspreuken fantasie helemaal los gaan en ontwerp jouw gepersonaliseerde cadeau. Wie weet ontdek je nog een verborgen talent tijdens het verzinnen van de unieke tegelspreuken. Een tegeltje voor de wc of een tegeltje voor de keuken? Elke ruimte verdient een gepersonaliseerd tegeltje met wat tegeltjes wijsheden erop.