• Gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur

Tegelstickers

Nieuw in onze tegeltjes webwinkel zijn de tegelstickers. Zo kan je elk gewenst design uitkiezen en leuke stickers ervan maken. Tegelstickers zijn leuk voor op allerlei producten, ook kan je de stickers zelf maken met een leuke spreuk of zelfs een foto. Ga aan de slag en maak je eigen stickers.


Tegelstickers

Zo is het mogelijk om je eigen tegelstickers te maken. Ze zijn per stuk te bestellen maar ook in grotere aantallen. Wanneer je een groter aantal stickers besteld dan krijg je extra korting. 

Tegelsticker met eigen opdruk

Zo kan je bij ons je eigen tegelsticker gaan maken, bijvoorbeeld met een leuke spreuk of een mooie afbeelding. Hieronder kan je enkele leuke spreuken terugvinden ter inspiratie.

- Toen pissen, plassen werd, is het gezeik begonnen.
- Beter tussen Kerst en Oud & Nieuw werken dan tussen Oud & Nieuw en Kerst 
- Ik mag heel graag werken, alleen gaat er zo veel vrije tijd in zitten.
- Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit, eerder van 10 tot 3...
- Maak haast als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt.
- Je hoeft niet aan een boom te hangen om een EIKEL te zijn.
- De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw.
- Hieper de Piep. Wij vergeten jouw verjaardag niet.
- Bij deze dag sta ik even stil omdat ik je met heel mijn hart het allerbeste wensen wil.
- Felicitaties willen wij je schenken, en een mooie dag om aan terug te denken.
- Laat hier je hoop maar varen.
- Heren doen de bril omhoog, want dames zitten ook graag droog.
- Vaarwel mijn bruine vriend, hier scheiden onze wegen.
- Al wapper je nog zo kloek, de laatste druppel valt altijd in de broek
- Lach niet om de grappen aan de wand, de grootste grap ligt in je eigen hand
- Hier laat ik rusten met genot het stoffelijk overschot van middagmaal en avondpot

De tegeltjesstickers kunnen bedrukt worden met leuke afbeeldingen en prachtige spreuken. Zo heb je hierboven een keuze uit vele soorten verschillende modellen. Van Delfts Blauw, tot truttig, tot aan mooie gekleurde tegeltjes. Ook is het mogelijk om je eigen sticker te gaan maken. Stickers kunnen goed dienen als relatiegeschenk, promotioneel artikel maar ook bijvoorbeeld voor de leuk in je WC.
 

Tegelstickers zijn een eenvoudige en snelle manier om je keuken of badkamer een nieuwe uitstraling te geven. Bij Tegeltjes.com kun je gemakkelijk en snel jouw eigen tegelstickers ontwerpen en bestellen.

Stappen om tegelstickers voor de badkamer of keuken te bestellen

Het proces begint op de website van Tegeltjes.com, waar je een keuze kunt maken uit verschillende afmetingen en vormen van tegelstickers. Je kunt kiezen uit ronde, vierkante en rechthoekige vormen in verschillende maten, afhankelijk van de grootte van de tegels die je wilt bedekken.

Vervolgens kun je een ontwerp kiezen uit de uitgebreide collectie van Tegeltjes.com of je eigen afbeeldingen of foto's uploaden. De website biedt ook de mogelijkheid om teksten en quotes toe te voegen in verschillende lettertypen en kleuren.

Nadat je het ontwerp hebt gekozen en eventueel hebt aangepast, kun je de gewenste hoeveelheid tegelstickers bestellen en afrekenen. Tegeltjes.com zorgt vervolgens voor de productie en het verzenden van de tegelstickers naar jouw adres.

De tegelstickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en zijn waterdicht, hittebestendig en gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder de tegels te beschadigen.

Naast het upgraden van je keuken of badkamer, kunnen tegelstickers ook worden gebruikt voor het personaliseren van cadeaus, het decoreren van woonaccessoires of het toevoegen van een persoonlijk tintje aan andere interieurprojecten.

Kortom, het maken van tegelstickers bij Tegeltjes.com is een gemakkelijke en creatieve manier om een persoonlijke touch te geven aan jouw interieur.