Tegeltjes bedrukken

Hier kunt u tegeltjes bedrukken, per stuk en in een grote oplage! Alle tegeltjes worden op keramiek gebakken (200 graden) waardoor de print in het tegeltje komt, dit geeft een zeer gaaf effect! De tegeltjes worden binnen 24 uur thuisbezorgd en worden afgewerkt met een prachtige glanslaag!

ACTIE VAN DE DAG:
Gratis opdruk erin branden (t.w.v. €2,95) & Gratis kadoverpakking!
Bezig met laden...
   1  2  

Tegeltjes bedrukken


Al jaren worden tegeltjes bedrukt. Tegeltjes zijn te bedrukken met tekst, foto of logo. Tekst tegeltjes en wijsheden tegeltjes worden steeds populairders en zijn meer en meer in het nieuws. Hieronder geven wij enkele onderdelen en waaruit een tegeltje bedrukken bestaat. Een tegeltje bedrukken is uniek en goedkoop. Het kan met eigen tekst, spreuk, foto of logo. Het is erg origineel om een tegeltje te maken tegenwoordig en het komt steeds vaker voor. Tegeltjes bedrukken wordt het meeste gedaan bij Tegeltjes.com, wel zijn er nog andere bedrijven die dit doen, maar minder goed en minder snel. Ook wat betreft de prijs is een tegeltje bedrukken bij Tegeltjes.com goed te doen. Een tegeltje met spreuk hebben duizenden mensen inmiddels besteld, een tegeltje met spreuk kan uiteenlopend zijn van een tegeltje met een grappige spreuk tot aan een tegeltje met spreuk voor een geboorte of herdenking. De tekst tegeltjes bedrukken wordt het meeste besteld, niet iedereen heeft namelijk een foto bij de hand of wil graag een foto tegeltje bedrukken. Een tekst tegeltje is ook leuk op een hollands tegeltje of op delftsblauwe tegeltjes. 

Een hollands tegeltje is eigenlijk het meest gebruikte tegeltje, een hollands tegeltje kan ook bedrukt worden met tekst en foto. We hebben binnen onze webwinkel vele soorten hollandse tegeltjes die bedrukt kunnen worden. Elk tegeltje dat we binnen onze webwinkel hebben kan bedrukt worden. 

Tegeltjes aan de wand

Bedrukte tegeltjes worden voor diverse gelegenheden gebruikt. Vele particulieren en bedrijven hangen bedrukte tegeltjes aan de wand. Een wandtegeltje vrolijkt de muur op en is een echte eyecatcher. Bij steeds meer bedrijven hangen ook onze leuke tegeltjes aan de muur. Te denken aan Voetbal International en bij de VVD, daar hebben wij verschillende tegeltjes voor aan de wand gemaakt. Bij het door de gang lopen wordt er toch vaak eventjes stil gestaan bij een tegeltje aan de wand.

Tegeltje app

Hoe oud een bedrukt tegeltje ook is, er komen steeds meer nieuwe tegeltjes ontwerpen bij. Sinds kort wordt er zelfs een tegeltje app gemaakt. Een tegeltje app is echt iets van deze tijd, er wordt natuurlijk ook steeds meer online gewinkeld en er moet dan natuurlijk ook een tegeltje app komen. De tegeltjes kunnen dan ook gedownload worden of direct verzonden worden aan de ontvanger. Tegeltje downloaden, klik hier.
 

Tegeltje collega


Bedrukte tegeltjes zijn er in verschillende thema's en ontwerpen. Populaire thema's zijn tegeltjes voor een afscheid, pensioen tegeltjes, huwelijk tegeltjes en cadeau tegeltjes en tegeltjes collega. De tegeltjes zijn ook te bedrukken met een leuk kader, te denken aan delfts blauwe tegeltjes of oud hollandse tegeltjes. 
 

Tegeltje bestellen


Wilt u een tegeltje bestellen doe dat dan bij ons. Bij ons kunt u tegeltjes bedrukken met een leuke spreuk, foto of tekst. Binnen vier eenvoudige stappen kunt u een tegeltje bestellen en ontvang nu tijdelijk een gratis kado bij elke bestelling van een leuk tegeltje.
 

Tegeltje calorieën


Er zijn overigens talloze verschillende spreuk tegeltjes. Spreuken en wijsheden worden steeds populairder maar ook steeds grappiger. Een leuk voorbeeld is : beter en goede buur dan een verre vriend spreuk en tegeltje calorieën. Wat te denken van een tegeltje denk niet bij het laatste vel ...
 

Boeren tegeltjes


Ook zijn de tegeltjes te zien op de televisie, ook wordt een tegeltje als logo gebruikt bij bekende televisie programma's te denken aan boer zoekt vrouw. Dit is een programma dat miljoenen kijkers trekt en die dit tegeltje dan ook herkennen. Ook een tegeltje voor een boer maken? Wij kunnen deze ook maken! Klik hier voor een tegeltje boer
 

Delfts Blauwe tegeltjes


Tegeltjes worden vaak als cadeau gegeven. Een tegeltje cadeau is een persoonlijk geschenk en voor allerlei doeleinden te gebruiken. De meest verkochte tegeltjes zijn delftsblauwe tegeltjes, of oud hollandse tegeltjes met een delfts blauwe opdruk. Een delfts blauw tegeltje is te bestellen vanaf 4,50 binnen onze webwinkel. De delfts blauwe tegeltjes bestaan als sinds 1700. Tegenwoordig zijn de delfts blauwe tegeltjes in een nieuw jasje gestoken en worden tegen lage verzendkosten bij u geleverd. Wij hebben inmiddels duizenden delfts blauwe tegeltjes gemaakt. 
 

Tegeltje doop


Hoe gek het ook klinkt maar er worden ook delfts blauwe tegeltjes gemaakt voor een doop. Een doop tegeltje kan gemaakt worden met tekst of foto. Een tegeltje dat bedoeld is voor een doop is een blijvend product. Deze worden zelden weggegooid. Een werknemer heeft zelf ook een doop tegeltje dat hij al twintig jaar bewaard heeft. 
 

Tegeltje elfstedentocht


Tegeltjes zijn te bedrukken met eigen tekst, tegeltjes eigen spreuk en er worden zelfs elfstedentoch tegeltjes gemaakt. Een tegeltje elftstedentocht is één van de duizenden tegeltjes die gemaakt zijn voor de tegeltjesbrug. Dit zijn geglazuurde tegeltjes van Makkumer Aardewerk. De tegeltjes zijn veelal bedrukt met een foto van de schaatser. 
 

Tegeltje met foto


Tegeltjes worden niet alleen bedrukt als tegeltje foto maar kunnen ook bedrukt worden met een eigen tegeltje font. Een tegeltje font is eigenlijk een ander woord voor een tegeltje lettertype. Hierin worden allerlei lettertypes gebruikt maar de meest voorkomende tegeltje font is script mt bolf of lucida handwriting. Uiteraard zijn er talloze andere tegeltjes fonten. Elk tegeltje font kunnen wij uiteindelijk leuke bedrukte tegeltjes van maken. Uiteindelijk wordt een tegeltje een jpg of een tegeltje flash en kan dit vervolgens op een tegeltje bedrukt worden.

Grappige spreuken

Sinds kort bestaat er ook een tegeltje generator, dit is een generator waarbij een tegeltje naar eigen smaak opgemaakt kan worden. Veelal kan dit bestand ook doorgestuurd worden en gedeeld worden met vrienden. Een tegeltje generator is al op vele websites ingevoerd. Er kunnen allerlei soorten tegeltjes meegemaakt worden, bijvoorbeeld een tegeltje geboorte, er kan dan bijvoorbeeld een tegeltje uitgekozen worden via de website maar er kan ook een tegeltje met het geboortekaartje gemaakt worden. Ook is het mogelijk om een tegetje geluk te maken, tegeltje geboortekaartje, tegeltje golf en soms zelfs als een tegeltje gadgets. Een tegeltje is heel erg leuk als gadget, voor weinig geld een persoonlijk kado een tegeltje goedkoop dus! 
 

Spreuken tegeltjes


Ook een leuk tegeltje is het tegeltje ik ga slapen ik ben moe. Dit is een grote tekst die veel gebruikt wordt bij een gebed. Een prachtige en gevoelige tekst. Wat een hele grappige tekst is tegeltje het kan vriezen, het kan dooien, als je op je bek gaat zijn ze te laat met strooien. Dit spreukentegeltje wordt in de winter vaak besteld, ook door schoonmaakbedrijven. Een tegeltje met de tekst het is pas echt crisis als de wijn op is worden door wijnverkoop bedrijven verkocht en ingekocht. Bestel nu het tegelte het is pas echt crisis als de wijn op is. De spreuk is ook toepasselijk voor deze tijd en er wordt ook steeds meer wijn gedronken, een leuk bedachte spreuk voor op een tegeltje.
 

Tegeltje huwelijk


Een huwelijk bedankje nodig? Maak dan nu een huwelijk tegeltje. Een tegeltje huwelijk is te maken met eigen tekst of met een huwelijk kaartje. Wanneer mensen gaan trouwen maken ze vaak huwelijk kaartjes, het is daarom ook leuk om dit toekomstige echtpaar een tegeltje huwelijk te geven, zo krijgen ze een blijvende herinnering en het is nog origineel ook. Een huwelijk tegeltje kan ook als bedankje meegegeven worden. Wij maken jaarlijks heel veel huwelijk tegeltjes, een tegeltje huwelijk is momenteel ook in de aanbieding en bij grotere aantallen hanteren we nog lagere prijzen. Een tegeltje voor het huwelijk is is een ideaal huwelijkbedankje.
 

Tegeltje maken online


Tegenwoordig is het ook mogelijk om een tegeltje online te maken. Een tegeltje is online te maken op verschillende manieren maar ook op verschillende websites, wij zijn de grootste in het maken van tegeltje maken online. Kijk goed naar de kwaliteitsverschillende die verschillende websites hebben. 
 

Tegeltjes bestellen


Wilt u online tegeltjes bestellen dan zijn wij het juiste adres! Wij hebben een duidelijke website gemaakt namelijk Tegeltjes.com. Op deze website is het mogelijk een tegeltje te bestellen voor een huwelijk, een tegeltje te bestellen voor een geboorte en zelfs is het mogelijk om een tegeltjes bestellen voor het overlijden. Een tegeltje bestellen is goedkoop en het is echt iets blijvends. 
 

Foto op tegeltje


Sinds kort is het ook mogelijk om een foto op tegeltje te maken. Een foto op tegeltje is populair met bijvoorbeeld een foto van de kleine of van een uitgaansfoto op een tegeltje te maken. Wij bedrukken de foto tegeltjes op het beste keramiek.
 

Zelf tegeltje maken


Zelf een tegeltje maken is nog nooit zo makkelijk geweest, het is nu mogelijk om een tegeltje zelf te maken met een mooie wijsheid, spreuk of tekst. Het is ook leuk om een tekst tegeltje te maken. Een tegeltje maken is nog nooit zo eenvoudig geweest, leuk met een mooie tekst, logo of foto! Elk tegeltje mag anders worden bedrukt, te denken aan een tekst tegel of een normaal tegeltje.
 

Een fotocadeau als tegeltje!


Ook kan het ontzettend leuk zijn om een fotocadeau te geven aan iemand in uw omgeving, bijvoorbeeld een foto op een tegeltje of een prachtige mok met uw eigen foto.  Wij wensen u veel plezier met het maken van een eigen tegeltje!

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Veilig en vertrouwd sinds 2008!

Sinds 2008 zijn wij actief op het gebied van tegeltjes bedrukken. Zo zijn wij begonnen vanuit het "zolderkamertje" en zitten momenteel in een groot bedrijfspand waar wij dagelijks leuke tegeltjes maken. Alle tegeltjes worden vanuit onze eigen drukkerij geproduceerd en verzonden naar het binnenland en het buitenland. 


   

De beste kwaliteit!

De tegeltjes zijn gemaakt van keramiek en doorgaans van het formaat 15 cm x 15 cm. De tegeltjes worden gebakken waardoor uw opdruk in de tegel gebrand wordt. Dit zorgt voor een optimaal resultaat! De bedrukte tegeltjes kunnen per stuk besteld worden maar ook in grotere aantallen. Veel plezier met het laten maken van een tegeltje!

Contactgegevens

Tegeltjes.com
Laan van de Leeuw 14
7324 BD Apeldoorn
The Netherlands

(T) +31 (0)55 - 36 06 537

(E) algemeen: info@tegeltjes.com
(E) zakelijk: zakelijk@tegeltjes.com

Tegeltjes.com

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel