• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING

Tegeltje afscheid collega


Van plan om afscheid te nemen van een collega, zit dat eraan te komen? Dan kan het leuk zijn om een mooi afscheidscadeau voor hem of haar te maken. Op deze pagina vind je de allerleukste tegeltjes die je zelf kunt maken met een mooie spreuk of foto! Een tegeltje afscheid collega is zo gemaakt! Klik op een tegeltje, vervolgens op personaliseren en ga aan de slag!
Bezig met laden...

Tegeltje voor een afscheid van een collega


Er zijn van die momenten waarop je denkt: 'Wat voor presentje zal ik nu weer eens kopen?' De jaarlijkse verjaardagen, feestjes, geboortes en het afscheid van collega's worden op een gegeven moment eentonig als het gaat om het verzinnen van een origineel cadeau. Veel mensen komen op een gegeven moment qua originaliteit niet verder dan bloemen, een cadeaubon, een parfum of iets lekkers.

Wil je origineel cadeau weggeven, bezoek dan eens de website Tegeltjes.com. Op deze site vind je talloze ideeën voor het drukken van een eigen, bijzonder tegeltje voor iedere gelegenheid. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor schilder(ij)achtige tegeltjes met eigen foto's, je eigen unieke teksten op een tegeltje laten afdrukken, of kiezen voor logotegeltjes, eigen lettertype en jouw ideale kleurencombinatie(s).
 

Maak een gaaf tegeltje voor het afscheid van een collega

Stel: jouw collega neemt binnenkort afscheid op het werk. Dan kun je ervoor kiezen weer met een standaard cadeau zoals een bloemenboeket en fles bier aan te komen. Je kunt ook voor een lumineuzer cadeau kiezen en een persoonlijk tegeltje laten maken op Tegeltjes.com. Wij zorgen voor een voordelig, uniek en sterk tegeltje door jouw prints op 200 graden te bakken, zodat de kwaliteit van het door jouw bestelde tegeltje gegarandeerd is.

Aarzel niet langer en bekijk in onze webshop wat de mogelijkheden qua tegeltjes zijn. Pimp je tegeltje ook met een mooie omlijsting of een standaard, zodat je collega het tegeltje bijvoorbeeld op een kast kan zetten. We zien je graag terug op Tegeltjes.com, dé online aanbieder van tegeltjes.