• PER STUK ONTWERPEN - ACHTERAF BETALEN
  • BINNEN 1 WERKDAG VERZONDEN - GRATIS VERZENDING VANAF €75,-
  • PREMIUM HD KWALITEIT & AFWERKING

Tegeltje font


Maak je eigen tegeltje met een prachtige font / letterype. Van handgeschreven fonts tot aan hele strakke fonts. Ga aan de slag en maak je tegeltje persoonlijk met een fantastische eigen opdruk. Binnen 24 uur bezorgd met unieke bedrukking.
Bezig met laden...

Tegeltje font


Je hebt een origineel cadeautje nodig voor vriend of vriendin. Een mooie tekst is snel gevonden via internet. Je kunt echter ook met je eigen creativiteit aan de slag. Welk lettertype of font ga je gebruiken om je tegeltje in te vullen? Als het een ouderwets spreekwoord of gezegde betreft, dan is een klassieke manier van schrijven een perfecte methode om het tegeltje te vullen. De term font, is het Engelse woord voor lettertype. Het is natuurlijk het mooist om voor één gezegde of slagzin hetzelfde lettertype te gebruiken. Gebruik je een uitspraak van een bepaald persoon, dan mag de naam van de bedenker van deze tekst, met een ander lettertype worden aangeduid. Op de website van Tegeltjes.com vindt je verschillende soorten lettertypes. Een veel gebruikt lettertype is "Times New Roman". Dit veelgebruikt font wordt over de hele wereld gebruikt.
 

Tegeltje maken met jouw unieke font


Zelf een tegeltje samenstellen en bepalen welke uitstraling en lettertype dit krijgt, geeft veel plezier. Je maakt een cadeautje wat je niet zomaar in de winkel kunt kopen. Een bijzonder geschenk voor de jarige of jubilaris. Zelfgemaakte presentjes, worden altijd gewaardeerd. Je hebt er je best voor gedaan en dat weet de jarige. De kwaliteit van de tegeltjes zijn van hoogwaardig keramisch materiaal. Het font wordt niét met een sticker opgeplakt, maar er ook echt ingebrand. Professioneel vervaardigde tegeltjes voor een klein prijsje. Bestel deze tegels online en binnen 24 uur heb je een prachtig geschenk in huis. Op de website kun je inspiratie opdoen om er daarna zelf mee aan de slag te gaan.