• Gepersonaliseerd kaartje
  • Voor 16:00 besteld is vandaag met track & trace verzonden
  • Webshop Keurmerk & Webwinkelkeur
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Tegeltje bedrukken morgen in huis!

Ontwerp je eigen tegeltje en laat deze op premium kwaliteit keramiek bedrukken. Een tegeltje bedrukken met eigen tekst, foto, logo of een mooie spreuk? Kies een mooi tegeltje en ga aan de slag om jouw eigen tegeltje te personaliseren.

Binnen 24 uur bezorgd | Full colour eigen bedrukking | Jarenlange ervaringTegeltje bedrukken per stuk met tekst, foto of logo

Al jaren worden tegeltjes bedrukt. Tegeltjes zijn te bedrukken met tekst, foto of logo. Tekst tegeltjes en wijsheden tegeltjes worden steeds populairders en zijn meer en meer in het nieuws. Hieronder geven wij enkele onderdelen en waaruit een tegeltje bedrukken bestaat.

Met een spreuk, foto of logo bedrukken op een tegel

Een tegeltje bedrukken is uniek en goedkoop. Het kan met eigen tekst, spreuk, foto of logo. Het is erg origineel om een tegeltje te maken tegenwoordig en het komt steeds vaker voor.

Een tegeltje met spreuk hebben duizenden mensen inmiddels besteld, een tegeltje met spreuk kan uiteenlopend zijn van een tegeltje met een grappige spreuk tot aan een tegeltje met spreuk voor een geboorte of herdenking.

De tekst tegeltjes bedrukken wordt het meeste besteld, niet iedereen heeft namelijk een foto bij de hand of wil graag een foto tegeltje bedrukken. Een tekst tegeltje is ook leuk op een hollands tegeltje of op delftsblauwe tegeltjes. 

Een hollands tegeltje is eigenlijk het meest gebruikte tegeltje, een hollands tegeltje kan ook bedrukt worden met tekst en foto. We hebben binnen onze webwinkel vele soorten hollandse tegeltjes die bedrukt kunnen worden. Elk tegeltje dat we binnen onze webwinkel hebben kan bedrukt worden. 

Tegeltjes bedrukken voor aan de wand?

Bedrukte tegeltjes worden voor diverse gelegenheden gebruikt. Vele particulieren en bedrijven hangen bedrukte tegeltjes aan de wand. Een wandtegeltje vrolijkt de muur op en is een echte eyecatcher. Bij steeds meer bedrijven hangen ook onze leuke tegeltjes aan de muur.

Tegeltje voor een collega bedrukken

Bedrukte tegeltjes zijn er in verschillende thema's en ontwerpen. Populaire thema's zijn tegeltjes voor een afscheid, pensioen tegeltjes, huwelijk tegeltjes en cadeau tegeltjes en tegeltjes collega. De tegeltjes zijn ook te bedrukken met een leuk kader, te denken aan delfts blauwe tegeltjes of oud hollandse tegeltjes. 

Goedkoop een tegeltje bedrukken en morgen in huis (op werkdagen)

Wilt u een tegeltje bestellen doe dat dan bij ons. Bij ons kunt u tegeltjes bedrukken met een leuke spreuk, foto of tekst. Binnen vier eenvoudige stappen kunt u een tegeltje bestellen en ontvang nu tijdelijk een gratis kado bij elke bestelling van een leuk tegeltje.

Tegeltje calorieën | Grappige of motiverende tekst

Er zijn overigens talloze verschillende spreuk tegeltjes. Spreuken en wijsheden worden steeds populairder maar ook steeds grappiger. Een leuk voorbeeld is : beter en goede buur dan een verre vriend spreuk en tegeltje calorieën. Wat te denken van een tegeltje denk niet bij het laatste vel ...

Boeren tegeltjes

Ook zijn de tegeltjes te zien op de televisie, ook wordt een tegeltje als logo gebruikt bij bekende televisie programma's te denken aan boer zoekt vrouw. Dit is een programma dat miljoenen kijkers trekt en die dit tegeltje dan ook herkennen. Ook een tegeltje voor een boer maken? Wij kunnen deze ook maken! Klik hier voor een tegeltje boer. 

Delfts Blauwe tegeltjes

Tegeltjes worden vaak als cadeau gegeven. Een tegeltje cadeau is een persoonlijk geschenk en voor allerlei doeleinden te gebruiken. De meest verkochte tegeltjes zijn delftsblauwe tegeltjes, of oud hollandse tegeltjes met een delfts blauwe opdruk. Een delfts blauw tegeltje is te bestellen vanaf een bepaald bedrag binnen onze webwinkel.

De delfts blauwe tegeltjes bestaan als sinds 1700. Tegenwoordig zijn de delfts blauwe tegeltjes in een nieuw jasje gestoken en worden tegen lage verzendkosten bij u geleverd. Wij hebben inmiddels duizenden delfts blauwe tegeltjes gemaakt. 

Tegeltje voor een doop

Hoe gek het ook klinkt maar er worden ook delfts blauwe tegeltjes gemaakt voor een doop. Een doop tegeltje kan gemaakt worden met tekst of foto. Een tegeltje dat bedoeld is voor een doop is een blijvend product. Deze worden zelden weggegooid. Een werknemer heeft zelf ook een doop tegeltje dat hij al twintig jaar bewaard heeft. 

Tegeltje elfstedentocht

Tegeltjes zijn te bedrukken met eigen tekst, tegeltjes eigen spreuk en er worden zelfs elfstedentoch tegeltjes gemaakt. Een tegeltje elftstedentocht is één van de duizenden tegeltjes die gemaakt zijn voor de tegeltjesbrug. Dit zijn geglazuurde tegeltjes van Makkumer Aardewerk. De tegeltjes zijn veelal bedrukt met een foto van de schaatser. 

Tegeltje met foto bedrukken

Tegeltjes worden niet alleen bedrukt als tegeltje foto maar kunnen ook bedrukt worden met een eigen tegeltje font. Een tegeltje font is eigenlijk een ander woord voor een tegeltje lettertype. Hierin worden allerlei lettertypes gebruikt maar de meest voorkomende tegeltje font is script mt bolf of lucida handwriting.

Uiteraard zijn er talloze andere tegeltjes fonten. Elk tegeltje font kunnen wij uiteindelijk leuke bedrukte tegeltjes van maken. Uiteindelijk wordt een tegeltje een jpg of een tegeltje flash en kan dit vervolgens op een tegeltje bedrukt worden.

Grappige spreuken


Sinds kort bestaat er ook een tegeltje generator, dit is een generator waarbij een tegeltje naar eigen smaak opgemaakt kan worden. Veelal kan dit bestand ook doorgestuurd worden en gedeeld worden met vrienden. Een tegeltje generator is al op vele websites ingevoerd. Er kunnen allerlei soorten tegeltjes meegemaakt worden, bijvoorbeeld een tegeltje geboorte, er kan dan bijvoorbeeld een tegeltje uitgekozen worden via de website maar er kan ook een tegeltje met het geboortekaartje gemaakt worden. Ook is het mogelijk om een tegetje geluk te maken, tegeltje geboortekaartje, tegeltje golf en soms zelfs als een tegeltje gadgets. Een tegeltje is heel erg leuk als gadget, voor weinig geld een persoonlijk kado een tegeltje goedkoop dus! 

Spreuken tegeltjes

Ook een leuk tegeltje is het tegeltje ik ga slapen ik ben moe. Dit is een grote tekst die veel gebruikt wordt bij een gebed. Een prachtige en gevoelige tekst. Wat een hele grappige tekst is tegeltje het kan vriezen, het kan dooien, als je op je bek gaat zijn ze te laat met strooien. Dit spreukentegeltje wordt in de winter vaak besteld, ook door schoonmaakbedrijven.

Een tegeltje met de tekst het is pas echt crisis als de wijn op is worden door wijnverkoop bedrijven verkocht en ingekocht. Bestel nu het tegelte het is pas echt crisis als de wijn op is. De spreuk is ook toepasselijk voor deze tijd en er wordt ook steeds meer wijn gedronken, een leuk bedachte spreuk voor op een tegeltje.

Tegeltje voor een huwelijk bedrukken

Een huwelijk bedankje nodig? Maak dan nu een huwelijk tegeltje. Een tegeltje huwelijk is te maken met eigen tekst of met een huwelijk kaartje. Wanneer mensen gaan trouwen maken ze vaak huwelijk kaartjes, het is daarom ook leuk om dit toekomstige echtpaar een tegeltje huwelijk te geven, zo krijgen ze een blijvende herinnering en het is nog origineel ook.

Een huwelijk tegeltje kan ook als bedankje meegegeven worden. Wij maken jaarlijks heel veel huwelijk tegeltjes, een tegeltje huwelijk is momenteel ook in de aanbieding en bij grotere aantallen hanteren we nog lagere prijzen. Een tegeltje voor het huwelijk is is een ideaal huwelijkbedankje.

Tegeltje online maken en bedrukken

Tegenwoordig is het ook mogelijk om een tegeltje online te maken. Een tegeltje is online te maken op verschillende manieren maar ook op verschillende websites, wij zijn de grootste in het maken van tegeltje maken online. Kijk goed naar de kwaliteitsverschillende die verschillende websites hebben. 

Tegeltjes bestellen

Wilt u online tegeltjes bestellen dan zijn wij het juiste adres! Wij hebben een duidelijke website gemaakt namelijk Tegeltjes.com. Op deze website is het mogelijk een tegeltje te bestellen voor een huwelijk, een tegeltje te bestellen voor een geboorte en zelfs is het mogelijk om een tegeltjes bestellen voor het overlijden. Een tegeltje bestellen is goedkoop en het is echt iets blijvends. 

Foto op tegeltje

Sinds kort is het ook mogelijk om een foto op tegeltje te maken. Een foto op tegeltje is populair met bijvoorbeeld een foto van de kleine of van een uitgaansfoto op een tegeltje te maken. Wij bedrukken de foto tegeltjes op het beste keramiek.

Zelf tegeltje maken

Zelf een tegeltje maken is nog nooit zo makkelijk geweest, het is nu mogelijk om een tegeltje zelf te maken met een mooie wijsheid, spreuk of tekst. Het is ook leuk om een tekst tegeltje te maken. Een tegeltje maken is nog nooit zo eenvoudig geweest, leuk met een mooie tekst, logo of foto! Elk tegeltje mag anders worden bedrukt, te denken aan een tekst tegel of een normaal tegeltje.

Een fotocadeau als tegeltje!

Ook kan het ontzettend leuk zijn om een fotocadeau te geven aan iemand in uw omgeving, bijvoorbeeld een foto op een tegeltje of een prachtige mok met uw eigen foto.  Wij wensen u veel plezier met het maken van een eigen tegeltje!

Iedereen heeft wel eens een Delfts Blauw tegeltje gezien die in sommige woningen maar ook musea aan de wand hangen. Wist je dat je nu een eigen tegeltje kunt ontwerpen? Dit doe je tegen een goedkope prijs bij Tegeltjes.com die jarenlang ervaring heeft op het gebied van het bedrukken van tegeltjes.

Door gebruik te maken van speciale druktechnieken ,wordt jouw ontwerp omgezet in een prachtig tegeltje die je als origineel cadeau aan een ander kunt geven. Als je liever een tegeltje in je eigen woning wilt hangen dan kan dit natuurlijk ook! Het leukste is dat je het ontwerp geheel in eigen hand hebt en dat je helemaal zelf mag bepalen hoe jouw ontwerp uit komt te zien.

Dat is niet alleen heel uniek maar natuurlijk ook leuk voor jezelf en voor degene aan wie je het tegeltje cadeau doet. Kijk snel naar de mogelijkheden die je hebt om te beginnen aan je eigen originele ontwerp.

Je hebt de keuze uit verschillende tegeltjes waaruit je kunt kiezen en waarop je je eigen afbeelding wilt laten drukken. Er wordt gebruik gemaakt van speciale druktechnieken waardoor je er op kunt vertrouwen dat je afbeelding niet zal gaan vervagen in de loop van de tijd.

Daarnaast kan het tegeltje ook op een makkelijke manier worden opgehangen in elke gewenste kamer en is het uitstekend geschikt om het als een cadeau weg te geven. Begin nu ook snel met het ontwerpen van je eigen tegeltje zodat je unieke cadeau snel klaar is. Je zult gegarandeerd een inspiratiebron zijn voor vele anderen!